Rohkema info nägemiseks:

LUIK CONSTRUCTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialadeks on laevaehitus, siseinstallatsioonid ja täiustatud ehitustehnikad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus kohtub pärandiga. Iga struktuuri ja laeva südames on peidus loo jutustav peen meisterlikkus, narratiiv, mida me LUIK EHITUS OÜ-s oleme iga ettevõetud projekti puhul uhkusega kirjutanud. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Meie erialaks on laevaehitus, sisekujundused ja edasijõudnud ehitustehnikad. See pole lihtsalt väide; see on lubadus tipptasemel ja innovatsioonile ehitus- ja laevaehituse maailmas.

Meie oskused laevaehituses ei seisne ainult laevade konstrueerimises; see on imede loomine, mis rändavad üle ookeanide. Me ühendame traditsioonilisi meetodeid tipptehnoloogiaga, et pakkuda laevu, mis pole mitte ainult meresõidukõlblikud, vaid ka inseneriteaduse meistriteosed.

Kui rääkida sisustuse ja mööbli paigaldamisest, usume, et iga hoone sisemus peaks olema sama muljetavaldav kui selle fassaad. Meie osavate käsitööliste meeskond tagab, et iga paigaldus on meie ilu ja funktsionaalsuse pühendumuse tunnistus, jättes kustumatu mulje kõigile, kes sisse astuvad.

Meie spetsiifiline pahteldus ja seinakattemise tehnikad on meie uuendusliku lähenemise tunnistajaks üldisele ehitusele. Me ei ehita ainult; me loome keskkondi, mis peavad vastu ajale, kasutades materjale ja meetodeid, mis tagavad vastupidavuse ja esteetilise veetluse.

Iga projektiga püüdleme mitte ainult ootuste täitmise poole, vaid ületame neid, tagades, et meie kliendid on osa tipptasemel pärandist. Meie slogan, Täpsuse loomine, pärandi kujundamine!, võtab kokku meie pühendumuse luua struktuure, mis pole lihtsalt hooned, vaid innovatsiooni ja disaini majakad.

Liitu meiega sellel ehituse tipptaseme teekonnal. Uuri meie teenuseid ja avasta, kuidas me saame sinu visiooni ellu viia täpsuse ja kirega.

Kontakt

+372 5569 4802

LUIK CONSTRUCTION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Luik Ehitus OÜ tegi meie unistustest tõelisuse! Nende täpsus ja pühendumus on lihtsalt vapustav.

- Mart R.

Meie laevaehitusprojekt oli nende käe all tõeline meistriteos. Soovitan soojalt!

- Tauno L.

Luik Ehitus OÜ näitas oma oskusi meie sisekujunduse projektis. Tulemus ületas kõik ootused!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milline on laevaehituse tulevik?

Laevaehitustööstus on inimliku leidlikkuse ja inseneriteaduse tunnistajaks. Muistsetest aegadest tänapäevani on laevaehituse areng peegeldanud meie teekonda üha ühendatumasse ja tõhusamasse maailma. Täna on tööstus uue ajastu lävel, mida kujundavad tehnoloogilised edusammud ja keskkonnaalased kaalutlused. Laevaehitus on läbinud pika tee vanadest puust alustest. Terasest ja diiselmootoritest saadud tõuge revolutsiooniliseks tööstuseks, sillutades teed tänapäeva meremürakatele, mis läbivad meie ookeane. Tulevikku vaadates jätkub tööstuse areng, innovatsiooni eestvedamisel. Laevaehituse

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas maksimeerida ruumi efektiivselt igas keskkonnas?

Tänapäeva kiiretempolises maailmas on ruumi tõhus kasutamine olulisem kui kunagi varem. Olgu see laeva piiratud ruumides, kaubandusettevõtte paigutuses või kodu
ssb.ee
Tänapäeva kiiretempolises maailmas on ruumi tõhus kasutamine olulisem kui kunagi varem. Olgu see laeva piiratud ruumides, kaubandusettevõtte paigutuses või koduse seade intiimses õhkkonnas, iga ruuttolli maksimaalne kasutamine võib oluliselt mõjutada funktsionaalsust, esteetikat ja üldist rahulolu. LUIK CONSTRUCTION OÜ mõistab ruumi väärtust ja vajadust innovatiivsete lahenduste järele selle maksimeerimiseks. Siseruumide optimeerimine esitab unikaalseid väljakutseid, alates struktuurilistest piirangutest kuni esteetiliste kaalutlusteni. Vormi ja funktsiooni tasakaalustamine, samal ajal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.