Rohkema info nägemiseks:

WORKLAND TALLINN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Workland pakub inspireerivaid tööruume ja paindlikke kontorilahendusi, toetades ettevõtteid professionaalsete tugiteenuste ja kogukonnaga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Workland on Baltikumi turuliider, pakkudes inspiratsiooni ja professionaalset kogukonda erinevatele ettevõtetele. Oleme avatud koostööle nii üürileandjate kui ka maakleritega, luues paindlikke kontorilahendusi nii uutesse kui ka ajaloolistesse hoonetesse. Meie missiooniks on pakkuda inspireerivaid tööruume koos kvaliteetsete tugiteenuste ja kasvule suunatud kogukonnaga.

Workland Vabaduse:

Asukoha ja disainiga silmapaistev koostöötamiskeskus Tallinna vanalinna ääres, otse Vabaduse väljaku kõrval. Pakume mitmekülgseid lahendusi alates hot desk\'ist kuni privaatsete kontoriruumideni. Keskus on lemmikloomasõbralik, pakkudes mitmeid mugavusi nagu kiire internet, köök, turvateenus ja ühiskasutatavad alad. Hinnad on paindlikud ja alates 20 eurost päevas inimese kohta.

Workland Hobujaama:

Asudes Tallinna südames Viru Keskuse vastas, pakub Hobujaama keskus privaatseid ja lukustatavaid kontoriruume, nõupidamis- ja kõnebokse ning täisvarustuses kööki. Samuti toimuvad regulaarsed ühised hommikusöögid ja üritused, luues võimalusi uute ärisuhete loomiseks. Keskus on lemmikloomasõbralik ja pakub kõiki vajalikke teenuseid alates kiirest internetist kuni koristusteenuseni.

Pakutavad teenused:

  1. Hot Desk: Ideaalne paindlikele ja innovaatilistele ettevõtetele, hindajatele, kes armastavad vaheldust. 

  2. Dedicated Desk: Kindla töölaua valik avatud koostöötamisalal, võimaldades kasutajal osa saada avatud planeeringuga kaasnevast sünergiast. 

  3. Privaatne Kontor: Inspireeriva disainiga hubaselt sisustatud privaatsed kontorid, kombineerides privaatsust ja networkingu võimalusi. Koosolekuruumid: Kõigi mugavustega seminariruumid erinevat tüüpi nõupidamisteks ja üritusteks. Saadaval päeva- ja tunnihinnaga.

  4. Virtuaalkontor: Sobib ettevõttele, kes ei vaja füüsilist kontoriruumi, kuid hindab esinduslikku äriaadressi ja tugiteenuseid. Pakume nelja erinevat paketti.

Lisainfo ja pakkumise küsimine: Külasta meie veebilehte või võta meiega ühendust, et leida parim lahendus oma vajadustele. Oleme avatud koostööle ja ootame Sind Worklandis!

Võtke ühendust juba täna!

KONTAKT

WORKLAND TALLINN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina S.

Tunnen end alati teretulnuna ja teenindus on esmaklassiline. Suurepärane koht produktiivseks tööks!

- Tarmo F.

Workland loob inspireeriva keskkonna, kus saan efektiivselt töötada. Mulle meeldib siin!

- Kristjan P.

Keskuse hubasus ja tähelepanelik personal muudavad iga päeva meeldivaks.

WORKLAND TALLINN OÜ tegevusaruanne 2022

Workland Tallinn OÜ loodi 26.04.2018.aastal tütarettevõttena Workland Estonia OÜ all, kes omab äriühingust 100 protsendilist osalust. Organistasioon loodi selleks, et võtta enda alla Tallinnas aadressil Pärnu mnt.12 loodavad uue asukoha äritegevused. Tegevusvaldkonnaks on kinnisvara üürileandmine. Aktiivne majandustegevus nimetatud aadressil algas 01.augustil 2018.aastal, millele eelnes renditava kinnisvara renoveerimisperiood. 2020 esimeses pooles COVIDi varjus võeti renditavat pinda juurde, kuigi aasta oli üldvõtmes raske, andis pinna suurendamine pigem positiivse efekti pikemas

Dropdown

kõik artiklid

Virtuaalkontor Worklandi moodi

Tänapäeva kiire tempoga ärimaailmas, kus paindlikkus ja virtuaalsus on üha olulisemad, on Worklandi Virtuaalkontor tõhus lahendus ettevõtetele, kes soovivad esi
ssb.ee
Tänapäeva kiire tempoga ärimaailmas, kus paindlikkus ja virtuaalsus on üha olulisemad, on Worklandi Virtuaalkontor tõhus lahendus ettevõtetele, kes soovivad esinduslikku äriaadressi, kuid ei pea vajalikuks füüsilist kontoriruumi. Tutvu Worklandi Virtuaalkontori pakkumisega ja avasta, kuidas see kaasaegne kontoriteenus võib muuta sinu ettevõtte esinduslikumaks, pakkudes samal ajal professionaalseid tugiteenuseid. Worklandi Virtuaalkontori paketid on kujundatud selleks, et vastata tänapäeva ettevõtete vajadustele. Keskendudes kaasaegsele äriaadressile, pakub Virtuaalkontor sinu ettevõttele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.