Rohkema info nägemiseks:

WORKLAND M25 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on luua inspireerivad ning kaasaegsed tööruumid, kus ettevõtted saavad tõhusalt tegutseda, olles samal ajal mugavad ja motiveerivad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Workland Maakri 25 asub otse Tallinna ärikeskuses Maakri kvartalis, ajaloolises tehase stiilis hoones. See 2-korruseline keskus pakub täielikult sisustatud privaatkontoreid meeskondadele suurusega 2-6 inimest ja avatud kontoripinda kuni 50 inimesele. Keskuses on 3 koosolekuruumi, podcast-ruum ja avarad puhkealad, soodustades koostööd ja tootlikkust.

Workland Maakri 25 privaatkontorid on hästi kujundatud ja täielikult möbleeritud, sobides meeskondadele, kes hindavad nii privaatsust kui ka võimalust suhelda ühiskasutatavates alades. Keskus on avatud ööpäevaringselt ja pakub kõiki teenuseid, sealhulgas WiFi-d, muutes selle hõlpsaks valikuks kõigi suuruste ettevõtetele. Paindlikud tingimused ja konkurentsivõimelised hinnad, alates 320 eurot kuus (ilma käibemaksuta), teevad sellest atraktiivse valiku erinevatele spetsialistidele ja ettevõtetele.

Lisaks privaatkontoritele pakub Workland Maakri 25 täielikult varustatud ja kaasaegseid koosoleku- ja konverentsiruume erinevateks sündmusteks. Erinevate suurustega tundide kaupa renditavad ruumid, mugav online-broneerimine ja videokonverentsiseadmed muudavad koostöö lihtsaks.

Neile, kes soovivad oma helikogemust täiustada, pakub keskus podcast-ruumi suurepäraste akustikaga ja kvaliteetse varustusega podcastide ja muu audio salvestamiseks. Ruumi saab rentida tunni kaupa, mis on veel üks näide Worklandi pühendumusest mitmekesiste professionaalsete vajaduste rahuldamisele.

Tähelepanuväärne on, et Workland Maakri 25 on lemmikloomasõbralik, võimaldades hästi käituvatel koertel oma omanikke saata, luues kõigile mugava ja kaasava keskkonna.

Kas otsid privaatkontorit, koosolekuruumi või podcasti salvestamise kohta? Workland Maakri 25 pakub mitmesuguseid paindlikke lahendusi, et vastata teie äri vajadustele.

Võtke meiega ühendust juba täna, ja leiame parima lahenduse teie tööruumivajadustele!


KONTAKT

WORKLAND M25 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta O.

Hubane atmosfäär, kus keskendumine on kerge. Soovitan soojalt!

- Liina S.

Lihtne broneerida, puhas ja mugav. Ideaalne töökeskkond!

- Erik H.

Täiuslik privaatkontor, kõik vajalik käeulatuses.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Täielikult varustatud privaatkontorid: astu samm tõhusama töökeskkonna poole Workland\'is

Tänapäeva dünaamiline ärikeskkond nõuab paindlikke tööruumilahendusi, mis toetavad meeskondade mitmekesiseid vajadusi. Workland Maakri 25 pakub täielikult varustatud privaatkontoreid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad töökeskkonna ootusi, luues inspireeriva ja tõhusa platvormi ettevõtetele igas suuruses. Selles artiklis uurime, kuidas Workland Maakri 25 privaatkontorid aitavad suurendada tootlikkust ja loovust ning kuidas need paindlikud lahendused võimaldavad teil luua täiusliku töökeskkonna, mis vastab teie ettevõtte ainulaadsetele vajadustele. Workland Maakri 25 privaatkontorid on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas suurendada kohtumiste mõjukust?

Kohtumised on oluline osa äritegevusest, kus ideed sünnivad ja otsused tehakse. Workland Maakri 25 pakub kaasaegseid ja varustatud koosolekuruume, mis on loodud
ssb.ee
Kohtumised on oluline osa äritegevusest, kus ideed sünnivad ja otsused tehakse. Workland Maakri 25 pakub kaasaegseid ja varustatud koosolekuruume, mis on loodud selleks, et muuta teie kohtumised mitte ainult produktiivseks, vaid ka mõjukaks. Selles artiklis vaatleme, kuidas meie mitmekülgsed ruumid ja tugiteenused aitavad suurendada kohtumiste tõhusust ning kuidas saate valida parimad tingimused, mis toetavad teie ärieesmärke. Worklandi koosolekuruumid on loodud kaasaegse äritegevuse vajadusi silmas pidades. Need on varustatud tipptasemel tehnoloogiaga, et tagada sujuv ja tõhus koostöö.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.