Rohkema info nägemiseks:

RASMAN EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kliendi rahulolule pühendunud ettevõte, mille eesmärgiks on pakkuda professionaalset ning kvaliteetset ehitusteenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Rasman Ehitus OÜ on 2018. aastal asutatud ehitusettevõte, mille peamine tegevusala hõlmab eluhoonete ja mitteeluhoonete ehitamist, rekonstrueerimist ning renoveerimist. Ettevõte on aga palju enamat kui lihtsalt ehitusfirma, sest nad pakuvad mitmekülgseid ehitus- ja planeerimisteenuseid, mis hõlmavad ka miniekskavaatori kaeve- ja planeerimistöid.

Ettevõtte missiooniks on pakkuda kvaliteetset tööd ja tõhusat koostööd klientidega. See tähendab, et nad ei piirdu vaid ehitustöödega, vaid tagavad ka, et nende klientide soovid ja vajadused on alati esikohal. Ükskõik, kas tegemist on üldehituse ja siseviimistlusega, betooni- ja vundamenditöödega, fassaaditöödega, katusetöödega või lammutustöödega, on Rasman Ehitus valmis pakkuma parimaid lahendusi.

Lisaks pakuvad nad ka miniekskavaatori kaeve- ja planeerimisteenuseid, mis on olulised mitmesuguste ehitusprojektide jaoks. See võimaldab klientidel saada kogu vajaliku teenuse ühest kohast, mis muudab ehitusprotsessi sujuvamaks ja efektiivsemaks.

Rasman Ehitus OÜ on ehituspartner, kes väärtustab kvaliteeti, klientide rahulolu ja tõhusat koostööd. Nende mitmekülgne tegevusvaldkond ja pühendumus klientidele muudavad nad usaldusväärseks partneriks igasuguste ehitusprojektide jaoks.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

RASMAN EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta T.

Nende meeskond on ülimalt professionaalne ja täpne. Nad kuulavad hoolikalt klientide soove ja vajadusi ning pakuvad alati parimaid lahendusi. Suurepärane kogemus ja kvaliteetne töö!

- Jaak P.

Ma vajasid kiiret remonti ja nemad tulid appi. Nende meeskond oli kiire, professionaalne ja sõbralik. Nad suutsid minu kodu renoveerida täpselt minu soovide järgi ning ajakava ei läinud üldse sassi.

- Liisbeth K.

Minu maja katuse renoveerimine oli suur projekt, ja ma olen tõeliselt tänulik, et valisin Rasman Ehitus OÜ. Nende meeskond osutus väga pädevaks ja töö kiireks ning tulemus oli suurepärane.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RASMAN EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Rasman Ehitus OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetse üldehituse poolest, alustas oma tegevust aprillis 2018. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele laia valikut ehitusteenuseid. Üldehitus on ettevõtte põhitegevusala, mis hõlmab kõike alates uute hoonete ehitamisest kuni olemasolevate hoonete renoveerimiseni. Rasman Ehitus OÜ on oma tegevuse jooksul näidanud pühendumust kvaliteedile ja kliendirahulolule. Ettevõtte eesmärk on pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust, kasutades selleks kõige kaasaegsemaid ehitustehnoloogiaid ja -materjale.

Dropdown

kõik artiklid

Ehitustööd, mis teevad kodud unistusteks

Kui mõtlete kodu ehitamisele või olemasoleva renoveerimisele, on oluline leida usaldusväärne ja kogenud ehitusettevõte, kes suudab muuta teie unistused reaalsus
ssb.ee
Kui mõtlete kodu ehitamisele või olemasoleva renoveerimisele, on oluline leida usaldusväärne ja kogenud ehitusettevõte, kes suudab muuta teie unistused reaalsuseks. Üks selline ettevõte on Rasman Ehitus OÜ, mis on tõusnud Harjumaa ehitusturul silmapaistvaks nimeks oma kvaliteetse töö ja klientidele suunatud lähenemisviisi tõttu. Rasman Ehitus OÜ asutati aastal 2018, kuid selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud tõestada end kui tõeliselt professionaalset ehituspartnerit. Nende põhitegevusala hõlmab eluhoonete ja mitteeluhoonete ehitamist, rekonstrueerimist ja renoveerimist. Oluline on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.