Rohkema info nägemiseks:

SAFETY SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 723; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SAFETY SOLUTIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

SAFETY SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 723 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Safety Solutions on 2018. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on tööriiete ja ohutusvahendite jaemüük interneti ja posti teel.

Ettevõttel on üks osanik ja ettevõtte osakapital on 2500 eurot.

Ettevõtte teenis 2022. aastal müügitulu kokku summas 71 755 eurot. Eelmisel aruandeaastal teenis ettevõte müügitulu summas 131 627 eurot.

Aastal 2022 kuulub ettevõtte juhatusse üks liige ja aruandeperioodi keskmine töötajate arv on 0. Eelmisel aruandeaastal kuulus ettevõtte juhtatusse samuti üks liige ja keskmine töötajate arv oli 0. Juhatuse liikmele tasusid makstud ei ole.

Sõjaline seisukord Ukrainas ja Venemaal on põhjustanud häireid ettevõtluses ning majandustegevuses üle kogu maailma. Juhtkond eeldab, et nimetatud asjaolust tulenevalt ei ole vajadust 2022. a. aastaaruannet korrigeerida ning tegevus jätkub järgmise 12 kuu jooksul.

SAFETY SOLUTIONS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.