Rohkema info nägemiseks:

LUMIORAV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lumiorav tõi turule Eesti esimese puhta magneesiumivee. Meie vesi koosneb puhtast Eesti allikaveest ja hästi omastatavast magneesiumtsitraadist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Magneesium on üks keha olulisemaid mineraale, mis osaleb enam kui 300 erinevas ainevahetusprotsessis. See väike, kuid võimas mineraal on hädavajalik meie keha nõuetekohaseks toimimiseks, kuid tihti jääb selle olulisus tähelepanuta. Just siin astubki sisse LUMIORAV OÜ - ettevõte, mis on pühendunud teie heaolu ja tervise edendamisele, tuues teieni kvaliteetsed magneesiumtooted, mis aitavad tasakaalustada teie magneesiumitasemeid ning toetada üldist tervist.

Enne kui sukeldume LUMIORAV OÜ toodete maailma, mõistame, miks magneesium on nii kriitilise tähtsusega meie kehale. Magneesium osaleb südame-veresoonkonna, lihaste ja närvisüsteemi funktsioonides. See aitab kaasa luude tugevusele, energia tootmisele ning isegi meie emotsionaalsele heaolule. Selle mineraali puudus võib põhjustada mitmeid terviseprobleeme, sealhulgas lihasvalu, unehäireid, ärevust ja isegi südameprobleeme.

LUMIORAV OÜ on ettevõte, mis on südikalt pühendunud teie tervise ja heaolu parandamisele. Meie tootevalik hõlmab mitmeid erinevaid magneesiumitooteid, mis on välja töötatud selleks, et pakkuda teile kõige paremat magneesiumi imendumist ja kasutatavust. Oleme uhked oma toodete kvaliteedi ja efektiivsuse üle ning soovime aidata igal inimesel leida oma tee parema terviseni.

Pakume laia valikut aroomiõlisid, mis on rikastatud magneesiumiga. Need õlid võimaldavad teil kogeda lõõgastust ja vaimset selgust, samal ajal kui teie keha imendab vajalikku magneesiumi.

Meie magneesiumigeel on suurepärane valik neile, kes soovivad koheselt leevendust lihasvalule ja pingetele. See imendub kiiresti nahka, andes teie lihastele vajaliku lõdvestuse.

Magneesiumivesi on ideaalne viis tagada keha pidev magneesiumitaseme täiendamine. See on mugav ja maitsev viis hoida end tervena.

Meie tervisevesi on spetsiaalselt formuleeritud, et toetada üldist tervist ja heaolu. See sisaldab lisaks magneesiumile ka teisi olulisi mineraale ja vitamiine.

Magneesiumihelbed on suurepärane valik vanniprotseduurideks, aidates lõdvestada lihaseid ja vaimu. Need on suurepärane lisand igapäevasele heaolutavale rutiinile.

Meie magneesiumiõlid on kergesti kasutatavad ja neid saab kanda otse nahale, et kiiresti imenduva magneesiumi abil toetada lihaste lõdvestumist ja tervist.

Kui soovite rohkem teada saada LUMIORAV OÜ toodetest või kui teil on küsimusi seoses magneesiumi ja tervisega, ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et pakkuda teile tuge ja teadmisi, mis aitavad teil saavutada paremat tervist ja heaolu.

LUMIORAV OÜ on teie tervise ja tasakaalu päritolu ning me oleme siin selleks, et aidata teil oma tervise eest hoolitseda. Investeerige oma tervisesse ja avastage, kuidas magneesium võib teid aidata saavutada oma parimat elukvaliteeti. Tervis on teie kätes, ja meie oleme siin, et teid sellel teekonnal toetada.

Külastage meie e-poodi ja leidke endale sobiv toode!

e-pood

LUMIORAV OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna S.

Aroomiõlid aitavad mul lõdvestuda ja stressiga paremini toime tulla.

- Liisa K.

Tervisevee joomine on teinud mu enesetunde palju paremaks!

- Andres S.

LUMIORAV OÜ magneesiumigeel on tõepoolest lihaspingete leevendaja!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LUMIORAV OÜ tegevusaruanne 2022

Lumiorav OÜ, mis asutati 8. mail 2018, on pühendunud magneesiumivee müügile ja tootmisele. See ettevõte on tuntud oma brändi nime all - LUMIORAV. Selle peamised kliendid hõlmavad jaemüüjaid, distribuutoreid ja HoReCa sektorit nii Eestis kui ka välismaal. Lumiorava kaubamärk on sünonüümiks märksõnadele nagu tervis, kvaliteet, sport, taastumine ja peresõbralikkus, mis kõik on selle brändi DNA osa.2021. aastal tõi Lumiorav turule uue toote - Lumiorava magneesiumivee. See toode on saavutanud klientide seas suurt rahulolu, mis on viinud selle tiitlini 'klientide lemmik' Biomarketi ketis. Kuid see

Dropdown

kõik artiklid

Kliendikogemus magneesiumiõli kasutamisel

Meil on alati hea meel, kui inimesed meile tagasisidet saadavad – just see annab meile jõudu edasi tegutsemiseks ning sisendit oma töö veelgi paremini tegemisek
ssb.ee
Meil on alati hea meel, kui inimesed meile tagasisidet saadavad – just see annab meile jõudu edasi tegutsemiseks ning sisendit oma töö veelgi paremini tegemiseks! Täna avaldame oma hea kliendi Heino tagasiside, kes on leidnud soodsa viisi oma magneesiumivarude tagamiseks. Avaldame tagasiside täismahus. Tere! Olen kasutanud magneesiumihelbeid. Mitte küll jalavannideks vaid teinud neist magneesiumiõli ja määrinud sellega jalasääri ja käsivarsi. Saab kasutada enam-vähem igal ajal kui probleemid tekivad. Magneesiumi kulu on väiksem ja kasutamine lihtsam. Muidugi riideid tuleb iga päev vahetada,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.