Rohkema info nägemiseks:

RIMI EESTI FOOD AS

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rimi kauplused kuuluvad Baltimaade juhtiva jaekaubandusettevõtte Rimi Baltic AB kaupluste hulka. Eestis on ettevõtte ärinimeks Rimi Eesti Food AS.

RIMI EESTI FOOD AS tegevusaruanne 2022

Rimi Eesti Food AS ainuaktsionäriks on Rimi Baltic AB, mis omakorda on Rootsi ettevõtte ICA Gruppen AB ainuomanduses. Rimi Eesti Food AS tegevusalaks on jaemüük spetsialiseerimata kauplustes, kus on ülekaalus toidukaubad, joogid ja tubakatooted (EMTAK - G4711). Ettevõtte müügitulu 2022. aastal oli 440,7 miljonit eurot, seega oli aastane käibe kasv 7,8%. Ettevõtte äritegevuses esineb teatavaid hooajalisi kõikumisi. Jaekaubandusele iseloomulikult oli esimese kvartali müügitulu ligikaudu 6,6% madalam ja neljanda kvartali müügitulu ligikaudu 5,4% kõrgem kvartalite keskmisest müügitulust.

Dropdown

kõik artiklid

Kas ja kuidas suurendada oma nädalast taimse toidu tarbimis

Keskmine Eesti mees tarbib päevas liha ligikaudu 2 korda rohkem soovituslikust kogusest. Samas on see teada-tuntud tõde, et liha liigset tarbimist seostatakse s
ssb.ee
Keskmine Eesti mees tarbib päevas liha ligikaudu 2 korda rohkem soovituslikust kogusest. Samas on see teada-tuntud tõde, et liha liigset tarbimist seostatakse südame ja veresoonkonna haiguste, teist tüüpi diabeedi ja soolevähi suurenenud tekkeriskiga. Täpselt sama efekti annavad ka töödeldud lihatooted, kus aga lisanduvad veel suur soolakogus ning tavaliselt ka rasv. Kui oled mõelnud, et sooviksid vähendada liha- ja piimatoodete kogust oma toidulaual ning suurendada taimset toitu, siis sellest artiklist leiad paar head soovitust, et teha seda targalt ning tervislikult.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.