Rohkema info nägemiseks:

ME ELUSTIIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 142; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ME ELUSTIIL OÜ kohta arvamuslugu!"

ME ELUSTIIL OÜ hetkeolukord

Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ ME Elustiil tegevus keskendub koostööle piirkonna väikeettevõtjatega, et aidata kaasa kohalike väiketalunike ja rannakalurite toodangu turustamisele. Viidi läbi Pärnumaa Maitsed teemalisi töötubasid, toimus kohalike väiketalunike toodangu müük. Üks tegevuse suund on toidumeenete disainimine äriklientidele ja personaalselt neile kinkekomplektide väljatöötamine, mida kliendid ostavad hulgikaubana.

Tasuti regulaarselt laenumakseid osaühingu omandis oleva kinnisavara eest Maaelu Edendamise Sihtasutusele. Laenulepingu tähtaeg on 02.09.2030.a.

2024.aastal on kavas jätkata Pärnumaa Maitsed teemaliste toidumeenete müüki, töötubade läbiviimist ja ärikingitusete müüki.

OÜ ME Elustiil on NeoLife International OÜ toodete ametlik edasimüüja, turustades nii looduslikke toidulisandeid, ihu- ja nahahooldustooteid kui koduhooldustooteid otsemüügina.

Osaühingu juhatus on üheliikmeline. Aastal 2023 lepingulisi töötajaid ei olnud.

ME ELUSTIIL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.