Rohkema info nägemiseks:

MULGI TORUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3836; jälgijaid - 6. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta MULGI TORUD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MULGI TORUD OÜ mõistab, et iga kodu või hoone eluteedeks on selle torustik ja küttesüsteemid. Need on eluliinid, mis tagavad elanike mugavuse, mugavuse ja ohutuse. Seetõttu pühendume tipptasemel sanitaartehniliste tööde pakkumisele, mis peavad vastu ajaproovile ja igapäevasele kasutamisele.

Alates meie loomisest oleme olnud kanalisatsioonitrasside ehituse, küttemajade ja kütteradade esirinnas, tagades, et iga meie käsutuses olev projekt viiakse läbi täpsuse ja professionaalsusega. Meie ekspertide meeskond on spetsialiseerunud laia valiku teenustele, alates katla puhastamisest ja veesüsteemide pumpade asendamisest kuni sanitaartehnika paigaldamiseni ja dušikabiini ning vanni paigaldamiseni. Oleme uhked oma võime üle pakkuda terviklikke lahendusi kõigile teie soojusseadmete vajadustele.

Meie kvaliteedipühendumus on ilmne meie põhjalikus lähenemises küttemajade seadmete paigaldamisele, kütte- ja kanalisatsioonisüsteemidele ning hooldusele, remondile ja paigaldamisele. Mõistame, et hädaolukorrad võivad juhtuda igal ajal, mistõttu pakume hädaabiteenuseid, et teie kiireloomulisi vajadusi kiiresti ja tõhusalt lahendada.

Olgu teil vaja oma kodu täiendada uue valamu paigaldamisega, soovite oma aeda täiustada tõhusa kastmissüsteemide paigaldamisega või vajate usaldusväärset drenaažipaigaldust, oleme siin, et aidata. Meie ekspertiis hõlmab ka septikute ja septikaväljade paigaldamist, tagades, et teie kinnisvara jäätmemajandussüsteem on keskkonnasõbralik ja vastab eeskirjadele.

MULGI TORUD OÜ ei paku ainult teenuseid; me loome suhteid. Töötame tihedalt koos oma klientidega, et mõista nende vajadusi ja pakkuda isikupärastatud lahendusi. Meie pühendumus teie rahulolule on kõikumatu ja me püüdleme selle poole, et ületada teie ootusi iga ettevõetava projektiga.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud MULGI TORUD OÜ kvaliteeti ja usaldusväärsust. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada oma projekti ja tuua mugavus ning tõhusus teie eluruumi.

Kontakt

MULGI TORUD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rauno A.

eie meeskond tegi suurepärast tööd, alustades demonteerimisest ja lõpetades uue vanni paigaldamisega.

- Kirill S.

Teie meeskond reageeris kiiresti ja tegi suurepärast tööd rikete kõrvaldamisel ning torude vahetamisel.

- Rando O.

Suured tänud, et saite töö tehtud kiiresti ja suurepäraselt! Soovitan kindlasti ka tutvusringkonnas.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Drenaaži paigaldus: Kuidas vältida üleujutusi ja niiskuskahjustusi?

Kodu on koht, kus peaksime tundma end turvaliselt ja mugavalt, kuid niiskuskahjustused ja üleujutused võivad kiiresti selle illusiooni purustada. Üks viis nende probleemide vältimiseks on drenaažisüsteemi korralik paigaldamine ja hooldamine. Selles artiklis räägime, kuidas drenaaži paigaldamine võib aidata teil kaitsta oma kodu ja vara veekahjustuste eest. Miks on drenaaži paigaldamine oluline? Drenaažisüsteemide peamine eesmärk on juhtida vihma- ja sulavee eemal teie kodu ümbrusest. Ilma nõuetekohase drenaažita võib liigne vesi koguneda ja põhjustada mitmeid probleeme: Üleujutused:

Dropdown

kõik artiklid

Millised on meie pakutavad teenused?

Kui olete koduomanik või ettevõtte omanik, kes vajab professionaalset abi sanitaartehnika paigaldamisel, rikete kõrvaldamisel, demonteerimisel või vahetamisel,
ssb.ee
Kui olete koduomanik või ettevõtte omanik, kes vajab professionaalset abi sanitaartehnika paigaldamisel, rikete kõrvaldamisel, demonteerimisel või vahetamisel, siis oleme siin, et teid aidata. Meie teenusepakkuja on pühendunud teie vajaduste rahuldamisele, pakkudes laia valikut sanitaartehnika teenuseid, mis vastavad teie konkreetsetele nõudmistele. Allpool vaatleme põhjalikumalt meie pakutavaid teenuseid ja selle, kuidas me saame teid aidata. Sanitaartehnika paigaldamine: Kas soovite uut kraanikaussi, WC-potti või dušiseadet paigaldada? Meie professionaalsed meeskonnad omavad laialdast

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.