Rohkema info nägemiseks:

HAUTAI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 723; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HAUTAI OÜ kohta arvamuslugu!"

HAUTAI OÜ hetkeolukord

Juba 723 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Meil on hea meel esitleda HautAI OÜ aastaaruannet 2023. asta kohta.

HautAI jätkab tehisintellektil põhineva tarkvara müüki teenusena (SaaS) naha, juuste, hammaste ja küünte analüüsi, soovituste mootorite ning andmeanalüüsi valdkonnas.

Aastal 2023 jätkas HautAI OÜ kasvuteed, laiendades oma klientide baasi ja tegi olulisi edusamme teadus- ja arendustegevuses. Ettevõte sõlmis mitmeid strateegilisi partnerlusi e-kaubanduse platvormide ja tootjatega, mis aitas laiendada ettevõtte ulatust ja klientide baasi. HautAI OÜ laienes ka uutesse dermatoloogia ja tervise kategooriatesse, näiteks kliinikute tarkvarasse.

Üks olulisemaid arenguid aastal 2023 oli ettevõtte töö Generatiivse tehisintellekti valdkonnas. HautAI OÜ teadus- ja arendustiim tegi märkimisväärseid edusamme luues SkinGPT, generatiivse tehisintellekti mudeli, mis on spetsiaalselt loodud naha simulatsioonide ja sünteetiliste andmete genereerimiseks.

2023. aasta oli ka HautAI OÜ jaoks oluline aasta rahastamise osas. Ettevõte sai esmakordselt välisrahastust, mida kasutatakse kasvu kiirendamiseks ja uutele turgudele laienemiseks.

Kokkuvõttes oli 2023. aasta HautAI OÜ jaoks edukas aasta. Ettevõte saavutas olulisi verstaposte, omandas uusi kliente, laiendas oma tootevalikut ning tegi edusamme teadus- ja arendustegevuses. Oleme põnevil, et näha, mida tulevik toob HautAI OÜ-le, ning oleme veendunud, et ettevõte on jätkuvalt kasvav ja edukas ka tulevikus. HautAI OÜ tegutseb kiiresti muutuval ja konkurentsitihedal globaalsel turul tehisintellektil põhineva tarkvara müügil teenusena (SaaS) naha, juuste, hammaste ja küünte analüüsi, soovituste mootorite ning andmeanalüüsi valdkonnas.

Ettevõtte finantsseis 2023. aastal oli positiivselt mõjutatud mitmetest teguritest, sealhulgas opereerimiskeskkonna üldisest makromajanduslikust arengust.

Maailma majandusele oli 2023. aasta väga keeruline periood - makromajanduslik keskkond oli 2023. aastal endiselt mõjutatud jätkuvast geopoliitilisest ebastabiilsusest, kõrgest inflatsioonist ja karmistunud rahapoliitikast.

Aastal 2024 keskendub HautAI OÜ tulude kasvu kiirendamisele ja operatiivse tõhususe saavutamisele. Ettevõte jätkab ka tootearendusse investeerimist ning laienemist olulistele turgudele.

2023. majandusaasta aruande esitamise ajaks oli allkirjastatud osanike otsus osakapitali suurendamiseks ja uue investori kaasamiseks.

Peamised finantsnäitajad:

Finantssuhtarvud Suhtarvude arvutamise metoodika 2023 2022

Varade

ROA(%)=puhaskasum/varad*100 -1% 24% puhasrentaablus (ROA)

Omakapitali

ROE(%)=puhaskasum/omakapital*100 -2% 37% puhasrentaablus (ROE)

Ärikasumi marginaal Ärirentaablus(%)=ärikasum/müügitulu*100 -3% 25%

Võlakordaja Võlakordaja(%)=kohustused/koguvara*100 44% 34%

Lühiajaliste Lühiajaliste võlgnevuste võlgnevuste kattekordaja=käibevarad/lühiajalised 3,05 2,16 kattekordaja kohustused

HAUTAI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.