Rohkema info nägemiseks:

HAUTAI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 654; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HAUTAI OÜ kohta arvamuslugu!"

HAUTAI OÜ hetkeolukord

Juba 654 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Meil on hea meel esitleda HautAI OU aastaaruannet aastal 2022.

HautAI arendab ja müüb AI-põhist tarkvara kui teenust (SaaS) naha, juuste, hammaste ja küünte analüüsiks, soovitusteks.

Aruandeaastal saavutas HautAI OU märkimisväärse tulukasvu. Ettevõte sõlmis esimese edasimüügilepingu Euroopa partneriga. HautAI OÜ kavatseb 2023. aastal luua rohkem strateegilisi partnerlussuhteid e-kaubanduse platvormide ja edasimüüjatega, mis aitavad laiendada meie haardeulatust ja kliendibaasi.

HautAI OU jätkab laienemist uutele dermatoloogia ja heaolukategooriatele, näiteks juuste analüüsi tarkvara. Ettevõte omandas mitu uut klienti erinevates geograafilistes piirkondades. 2022 aastal viis ettevõte läbi 23 tarkvarauuendust, et lihtsustada kasutajakogemust ja pakkuda selget

ROI-d oma klientidele.

Ettevõte pöörab jätkuvalt suurt rõhku teadus- ja arendustegevuste tähtsusele 2023. aastal, hoolimata keerulisest makromajanduslikust keskkonnast. Aastal 2022 mõjutasid ülemaailmset majanduskasvu ja -keskkonda oluliselt Venemaa Ukraina invasioon, tõusvad energiahinnad, tarneprobleemid ja kiire inflatsioon. Sellest lähtuvalt pidi ettevõte sulgema Venemaa tütarettevõtte ja lõpetama kõik tegevused Venemaaga. See oli ettevõttele raske otsus, kuid üks, mille nad pidid makromajandusliku olukorra valguses langetama. Raskustest hoolimata on ettevõte jätkuvalt pühendunud innovatsiooni edendamisele ja väärtuse loomisele oma klientidele.

Kokkuvõttes oli 2022. aasta HautAI OU jaoks edukas aasta. Ettevõte saavutas märkimisväärseid verstaposte, omandas uusi kliente ja laiendas oma tootevalikut. Samuti suudeti tõhusalt toime tulla keeruliste olukordadega, nagu tütarettevõtte likvideerimine.

Ootame põnevusega, mida tulevik toob HautAI OU-le ja oleme kindlad, et jätkame kasvu ja edu tulevastel aastatel.

Peamised finantsnäitajad:

Finantssuhtarvud Suhtarvude arvutamise metoodika 2022 2021

Aktivate rentaablus

ROA(%)=puhaskasum/varad*100 24% 24% (ROA)

Omakapitali rentaablus

ROE(%)=puhaskasum/omakapital*100 37% 35% (ROE)

Ärirentaablus Ärirentaablus(%)=ärikasum/müügitulu*100 25% 31%

Võlakordaja Võlakordaja(%)=kohustused/koguvara*100 34% 31%

Maksevõime üldine Maksevõime üldise 2,16 2,14 tase tase=käibevarad/lühiajalised kohustused

HAUTAI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.