Rohkema info nägemiseks:

JASKOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Üldehitus- ja elektritööd, tänavakivide paigaldamine lisaks aedade ja terrasside ehitus. Ettevõttele on omandatud MTR elektritöödes. Tehtud töödele anname kaasa garantii.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Jaskor OÜ on ehitus- ja elektrivaldkonnas tegutsev ettevõte, mis on omandanud kindla koha turul kõrgekvaliteediliste teenuste pakkujana. Meie tiim on pühendunud iga projekti edukale lõpuleviimisele, alustades planeerimisest kuni lõpliku viimistluseni. Olles läbinud mitmeid erialaseid koolitusi ja omades MTR elektritöödes omandatud litsentse, tagame, et iga töö, mida teeme, vastab kõrgeimatele standarditele.

Meie teenused on laiahaardelised ja hõlmavad nii suuremahulisi ehitusprojekte kui ka detailsemat lõpuni viimistlust. Iga projekti juures rõhutame kvaliteeti, pühendumust ja kliendi rahulolu. Meie ettevõte lähtub põhimõttest, et hea töö räägib enda eest ja selle tagajärjel kasvab ka klientide usaldus.

Lisaks tehnilisele oskusteabele ja kogemustele panustame suurel määral ka klienditeenindusse. Pakume oma klientidele paindlikku lähenemist, selget suhtlust ja kvaliteedi tagamiseks antud garantiid. Ootame alati uusi väljakutseid ja võimalusi, mis aitavad meil kasvada ning viia ehitus- ja elektrisektori teenuseid järgmisele tasemele.

Kui otsite partnerit, kes pöörab tähelepanu detailidele, hoolib tulemusest ja on valmis panustama teie unistuste elluviimisse, on Jaskor OÜ teie jaoks õige valik. Usume, et iga projekt on eriline ja väärib ainulaadset lähenemist. Ootame teiega koostööd!

JASKOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Triin O.

Nad tuvastasid kiirelt, kus oli meie elektrisüsteemi viga ja parandasid selle.

- Katrin E.

Saime praktilise ja suure terrassi koos just sellsite erilahendutega nagu soovisime. Väga tore meeeskond oli.

- Viljar G.

Mei hoovi parkimisala ja sisehoov said korraliku kivikatte, samuti tasandati kõrvalt muru alla jääv ala.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JASKOR OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte, millest me räägime, on spetsialiseerunud ehitustöödele. See on ettevõte, mis on aastate jooksul olnud töövõtjaks ja partneriks paljude erinevate objektide ehitamisel. Nende portfell hõlmab mitmesuguseid projekte, alates väikestest renoveerimistöödest kuni suurte ehitusprojektideni. Ettevõte on pidevalt tegutsev ja arenev, mis näitab nende pühendumust ja pidevat soovi olla parimad oma valdkonnas. Nad on pühendunud oma klientide teenindamisele, pakkudes neile kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad nende vajadustele ja ootustele. Ettevõtte eesmärk on olla usaldusväärne

Dropdown

kõik artiklid

Jaskor – Sinu usaldusväärne partner üldehitus- ja elektritööde, tänavakivide paigaldamise alal

Kui otsid usaldusväärset partnerit oma kodu või ettevõtte ehitamiseks või remondiks, siis Jaskor on just see ettevõte, mida vajad. Meie ettevõte pakub laias val
ssb.ee
Kui otsid usaldusväärset partnerit oma kodu või ettevõtte ehitamiseks või remondiks, siis Jaskor on just see ettevõte, mida vajad. Meie ettevõte pakub laias valikus teenuseid, mis hõlmavad üldehitus- ja elektritöid, tänavakivide paigaldamist ning aedade ja terrasside ehitust. Jaskor on omandanud MTR elektritööde sertifikaadi ning pakub erinevaid elektritööde teenuseid, alates elektripaigaldiste remondist ja hooldusest kuni uute elektripaigaldiste ehitamise ja paigaldamiseni. Meie kogenud elektrikud tagavad alati, et töö teostatakse professionaalselt ja vastavalt kehtivatele ohutusnõuetele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.