Rohkema info nägemiseks:

BELALIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 139; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BELALIS OÜ kohta arvamuslugu!"

BELALIS OÜ hetkeolukord

Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Belalis OÜ alustas toitlustus tegevust 2022. aastal kaasates oma kapitali. 2022 ja 2023 tegevusaastad olid suunatud kohviku arendamise ja kliendibaasi kasvatamisele. Tegevuse tulem oli mõjutatud Vana-Kalamaja piirkonna rekonstrueerimise töödega.

Kuna kuni septembrini 2023 toimusid rekonstrueerimistööd, ei olnud võimalik ettevõtte tulemuslikkust kasumlikuks muuta, mis tõi kaasa negatiivse netovara. Netovara taastamisel mängib olulist rolli 2024. aasta tulemuslikkus. 2024. aastast oodatakse ettevõtte esimest kasumlikku aastat, kuna tegevuse efektiivsus on tõusnud, mis peaks suutma katta olulise osa negatiivsest netovarast. Lõplikult on oodata selle olukorra lahendamist järgmise kolme tegevusaasta jooksul.

BELALIS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.