Rohkema info nägemiseks:

MIRAME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie e-poe eesmärgiks on luua koht, kus meistrid saavad aastaringselt oma tooteid müüa, aidates sellega kaasa käsitööliste ja kohalike kogukondade toimetulekule. Klientidele avaneb aga mugav võimalus tutvuda ja soetada erinevaid käsitöö tooteid ühest kohast.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Miramesse, maagilisse maailma, kus igal tootel on oma lugu rääkida. Meie nimi, võetud hispaania keelest, tähendab \"vaata mind\" ja just seda meie tooted teevad - need püüavad pilku oma erilisuse ja unikaalsusega. Mirame on palju enamat kui lihtsalt e-pood - see on koht, kus isetegijate käekiri ja armastus oma töö vastu saavad elada ja kus iga klient saab avastada midagi tõeliselt erilist.

Mirame süda ja hing peituvad meie kirevates käsitöötoodetes. Meie eesmärk on luua sild kogenud käsitööliste ja teadlike ostjate vahel, tuues kokku inimesed, kes väärtustavad ehtsat käsitööd ja ainulaadset loomingut. Kõik meie tooted on hoolikalt valmistatud käsitööliste poolt, kes panevad igasse õmblusse ja detaili oma hinge ja kirglikkust. See on meie viis tuua teieni midagi erilist, midagi, mis kannab endas autentsust ja lugu.

Meie e-pood on rohkem kui lihtsalt ostukoht. See on koht, kus saate avastada käsitöö imet, kus iga toode räägib enda lugu ja kus on tunda meistrite osavõtlikkust ja loovust. Meie tootevalikus leidub kõike alates kaunimatest ehetest kuni praktiliste kodukaunistusteni. Iga ese on ainulaadne oma viimistluse, disaini ja kvaliteedi poolest.

Mis teeb Mirame eriliseks, on meie pühendumus keskkonnasõbralikkusele ja jätkusuutlikkusele. Me hoolime meie planeedist ja seetõttu kasutame tihti säästvaid tootmistehnikaid ja keskkonnasõbralikke materjale. Samuti anname oma panuse kohaliku kogukonna toetamisse, pakkudes platvormi kohalikele käsitöölistele, et nad saaksid oma loomingut maailmaga jagada.

Meie blogi tutvustab teile meie imelisi käsitöölisi, nende lugusid ja loomingu tagamaid. Lisaks saate sealt inspiratsiooni mitmete teemade osas, olgu selleks siis kingituste tegemine, mikroettevõtlus või hooajalised ideed.

Nii et uudistage Mirame imelist maailma, kus käsitöö on hingega ja kus iga ostuga toetate mitte ainult käsitööliste unistusi, vaid ka meie planeedi tulevikku.

Mirame koduleht

MIRAME OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Pille T.

Üliägedad tooted kõik ühes kohas!

- Marek O.

Tellimine on lihtne ja tootevalik on lai.

- Riinu E.

Super viis käsitöö toetamiseks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MIRAME OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Azzza, mis asutati 12. juunil 2018, on kaasaegne käsitöö veebikaubamaja, mis on pühendunud Eesti mikrotootjate isetehtud kauba populariseerimisele ja komisjonimüügile läbi erinevate kanalite. Azzza OÜ on ainulaadne ettevõte, mis on pühendunud kohalike tootjate toodete esiletoomisele ja nende toodete turustamisele laiemale publikule. Esimesel aruandeaastal, 2018, sisenes Azzza turule, avaldades oma veebilehe ja alustades koostööd sobivate mikrotootjatega. See oli aasta, mil ettevõte katsetas erinevaid kanaleid, et jõuda potentsiaalsete ostjateni, uurides ja analüüsides, millised

Dropdown

kõik artiklid

Makramee seinakaunistused Ilonalt

Ilona on kirevate käsitööoskustega inimene, kes avastas enda jaoks makramee kunsti läbi kursuse, muutudes kiiresti selle ala entusiastiks. Talle meeldib füüsili
ssb.ee
Ilona on kirevate käsitööoskustega inimene, kes avastas enda jaoks makramee kunsti läbi kursuse, muutudes kiiresti selle ala entusiastiks. Talle meeldib füüsiline aktiivsus, nagu hommikujooga ja tantsimine, mis inspireerivad teda loominguliseks tegutsemiseks. Ilona toodab erinevaid makramee esemeid, sealhulgas lillekiikesid ja taimehoidjaid, mis on saavutanud populaarsust klientide seas. Tema looming on isikupärane ja eriline, pakkudes hubasust ja värskust klientide kodudesse. Ilona soovitab klientidel oma soovid võimalikult täpselt kirjeldada, et saavutada parim tulemus ning usub, et tugev

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.