Rohkema info nägemiseks:

ELAMUS INVEST OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1149; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELAMUS INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

ELAMUS INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 1149 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Majandusaastat tervikuna saab hinnata neutraalselt, sest hoolimata kõigist takistustest suutsime oluliselt kasvatada müügimahte, kuid hoolimata suurtest pingutustest jäi ettevõte kahjumisse. Kahjumisse jäämisel avaldasid peamist mõju alljärgnevad tegurid: 1) Suurimat mõju majandustegevusele avaldas T1 keskuse panktrotijärgse uue kontseptsiooni elluviimine. Keskuse kontseptsioon kolmanda korruse (kus asub ka meie restoran) muutmiseks on mõjutanud klientide ligipääsetavust meie juurde ning seetõttu oleme suunanud arvestatava osa vahenditest turundusse, et teavitada kliente meie jätkuvast lahtiolekust.

2) Oluliselt mõjutas ettevõtte kasumlikkust toorainete väga järsk hinnatõus, kus kohati teatud toorainete hind tõusis isegi enam kui kahekordseks.

3) Samuti jätkus keeruline olukord kvalifitseeritud tööjõu leidmisel, sest koroona-aastatel sektorist välja liikunud inimeste asemele uusi tulijaid samas mahus ei ole ning konkurents olemasolevate töötajate nimel on ääretult tihe. See omakorda on tekitanud surve palgakuludele ning palgakulude kasvuga olime ka silmitsi eelneval majandusaastal.

Õnnestumisteks saame pidada: 1) Oluliselt kasvanud müügimahte 2) Arvuka püsikliendibaasi tekkimist 3) Saavutasime teist aastat järjest Peresõbraliku toidukoha tunnustuse

Käesoleva 2023 aasta väljakutseteks on: 1) Restorani II korruse väljaehitamine ning avamine klientidele 2) Menüü mitmekesistamine, et pakkuda veelgi põnevamaid maitseelamusi ja laiemat -spektrit just silmas pidade meie arvukat püsikliendibaasi.

3) Restorani võimekuse ja valmisoleku viimine tasemele, kus müügimahud kasvavad jätkuvalt kiires mahus, tulenevalt restorani II korruse avamisest ning T1 keskuse kontseptsiooni realiseerumisest.

4) Ettevõtte omakapitali viimine seadustele vastavaks. Ettevõtte omakapital langes majandusaasta lõpuks väikesesse miinusesse, tulenevalt T1 pankroti ja koroona-aastatel teenitud kahjumitele ning vara liiga kiire amortiseerimise tulemusena. Eesmärgiks on 2023 aastal teenitavast kasumist katta puudujääk omakapitalis, kui see ei peaks mingil põhjusel õnnestuma, siis on osanikud valmis laene vajalikus mahus konverteerima omakapitaliks, et tagada bilansi vastavus nõuetele.

ELAMUS INVEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.