Rohkema info nägemiseks:

ELAMUS INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1177; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELAMUS INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

ELAMUS INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 1177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Majandusaasta oli väljakutseterohke, kuid suures plaanis täitsime seatud eesmärgid. Peamine eesmärk on meil klientide ootuseid ületada, kuid majanduslikud eesmärgid olid - kasumisse jõuda, jõuliselt müüki ja püsikliendibaasi kasvatada ning omakapitali nõue täita. Kuigi ärikasumi/kahjumi realt vaatab vastu kahjum, siis hea meel on tõdeda, et jõudsime väikesesse puhaskasumisse. Suutsime müüki kiiresti kasvatada, panustades suuresti turundusse ja Pann&Kook ärimudeli arendamisse. Avasime restorani teisel korrusel privaatse peosaali, läbi põhjalike turu-uuringute parendasime menüüd ning panustasime kollektiivi arengusse. T1 keskusega seotud positiivsed uudised hakkasid samuti lõpuks positiivset efekti andma, sest inimesed leidsid tee taas keskusesse ning keskuse kuvand on selgelt paranemas.

Töötasime aasta jooksul väga palju efektiivsusnäitajate analüüsimise ning saadud tulemuste põhjal efektiivsusvarude otsimisega. Kui toorme kulu efektiivsus on meil võrreldes konkurentidega hea, siis tööjõukulu efektiivsusnäitajates on arenguruumi veel palju. Siiski on hea meel tõdeda, et põhjalik töö selle nimel on vilja kandmas ning 2024 aasta esimese kvartali seisuga oli ettevõtte omakapital taas positiivne. Sellest tulenevalt ettevõtte juhtkond eraldi samme omakapitali nõude täitmiseks ette ei võta, sest suund on olnud õige ning negatiivne omakapital on leidnud lahenduse ettevõtte paranenud majandustulemuste näol.

ELAMUS INVEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.