Rohkema info nägemiseks:

INSENERIBÜROO NUGIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 476; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INSENERIBÜROO NUGIS OÜ kohta arvamuslugu!"

INSENERIBÜROO NUGIS OÜ hetkeolukord

Juba 476 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Janek Nugis (23.02.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Inseneribüroo Nugis OÜ on 11. juulil 2018.a. loodud projekteerimisettevõte, mis tegeleb veevarustuse ja kanalisatsiooni välisvõrkude ning hoonepaigaldiste projekteerimisega. EMTAK klassifikaatori järgi on ettevõtte tegevusala number 71121: Ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine. Ettevõte koostab projekte ehitusloa taotlemiseks, ehitusteatise esitamiseks, võrguvaldajatega liitumistorustike kooskõlastamiseks, ehitajale ehitamiseks, iseehitajatele, ehituse hinna kalkuleerimiseks, hinnapakkumiste küsimiseks, ehitusregistrisse esitamiseks jms. Iga konkreetse töö puhul lähenetakse individuaalselt ning arvestatakse kliendi vajaduste ja soovidega ning koostatakse projekt või dokument vastavalt sõlmitud kokkulepetele. Iga töö tulemus vormistatakse kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis ja soovi korral väljastatakse lisaks digitaalsele kujule ka paberkandjal.

Meie missiooniks on pakkuda oma klientidele kiiret ning kvaliteetset projekteerimisteenust ning erialast konsultatsiooni.

Eelmine, 2022. majandusaasta oli ettevõttele majanduslikult seni raskeim ning lõppes viie aastase tegutsemisperioodi kõige suurema kahjumiga.

Osalt on selle põhjuseks 2022. aasta heitlikud majandusolud, osalt alustatud projektide lõpu kandumine 2023. aastasse. Et kindlustada ettevõttele piisavad vahendid tegutsemiseks, suurendasime fondiemissiooni käigus ettevõtte osakapitali jaotamata kasumi arvelt 2500€-lt 7500€-ni. Seetõttu langes majandusaasta lõpu seisuga jaotamata kasumi summa negagiivseks -360€-ni. Käesoleva, 2023. aasta kolm esimest kuud on aga olnud kasumlikud ning on juba katnud ära eelmise perioodi kahjumi.

Ettevõtte töötajate arv eelmisel aastal vähenes kolmelt töötajalt kahele. 2023. aastal on planeeritud palgata juurde üks projekteerimistehnik/joonestaja ning jätkata kolme töötajaga.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev ning jätkusuutlik. Ettevõtte müügitulu jäi eelmisel aastal küll veidi alla 2021. aastale, kuid pikemas pikemas perspektiivis on see pidevalt kasvanud ning seda suunda soovime ka hoida. Samuti oleme pööranud tähelepanu töötajate palga konkurentsivõimelisena hoidmisele ning soovime selles osas jõuda lähemale ametiala keskmisele. Selleks vaatame vähemalt korra aastas üle töötajate palganumbrid omandatud oskuste ja kogemuste valguses ning võimaluste piires suurendame välja makstavat töötasu.

Kokkuvõtteks võib öelda, et hoolimata keerulisest majandusaastast on ettevõte endiselt jätkusuutlik ning võimeline kasumlikult toimima.

INSENERIBÜROO NUGIS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.