Rohkema info nägemiseks:

KUNIKRAMOS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume korstnapühkimise, küttesüsteemide ehituse ja remondi teenuseid, samuti kinnisvara haldust. Meie spetsialistid tagavad teie kodu soojuse ja ohutuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KUNIKRAMOS OÜ on professionaalne ettevõte, mis keskendub korstnapühkimisele, küttesüsteemide ehitamisele ja remondile ning kinnisvara haldusele. Meie eesmärk on tagada klientide kodude ja hoonete tuleohutus, energiatõhusus ja pikaajaline vastupidavus.

Meie lugu algab Pärt Pikkase ja Kristo Koppeli ühisest soovist pakkuda kvaliteetseid teenuseid, mis põhinevad sügavatel teadmiste ja aastatepikkusel kogemusel. Pärt, olles pidevalt haridusteel ja enesetäiendamisel, alustas oma teekonda palkmaja ehitusest ning jõudis lõpuks välja korstnapühkimise ja veevärgiga seotud aladeni. Ta on pühendunud oma tööle, õppides ja rakendades uusi oskusi, et pakkuda parimat võimalikku teenust oma klientidele. Kristo Koppel, teise põlve pottsepp ja kolmanda põlve korstnapühkija, on samuti põhjalike teadmistega oma ala meister. Ta on spetsialiseerunud tulekollete ja korstnate ohutuse tagamisele ning on ka pühendunud koolitaja, jagades oma teadmisi ja kogemusi tulevastele spetsialistidele.

Lisaks on meie tiimis ka noor ja entusiastlik Kristopher Frederic Meensalu, kes alustas oma teekonda korstnapühkijana soovist omada rohkem vaba aega, kuid on nüüdseks pühendunud oma oskuste ja teadmiste laiendamisele, et pakkuda täisväärtuslikku teenust klientidele.

KUNIKRAMOS OÜ pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad korstnapühkimist, küttesüsteemide ehitust ja remonti ning kinnisvara haldust. Meie korstnapühkimise teenused hõlmavad regulaarset puhastust, ohutushinnanguid ja erakorralist hooldust. Küttesüsteemide valdkonnas ehitame ja paigaldame ahje, kaminaid ja pliite ning teostame vajalikke remonttöid, et tagada teie kodu soojus ja turvalisus. Lisaks pakume ka kinnisvara haldusteenuseid, mis aitavad tagada teie kinnisvara hoolduse ja korrashoiu, olgu tegemist üürikinnisvara või eraisiku elamuga.

Meie ettevõtte väärtused põhinevad professionaalsusel, pideval õppimisel ja kliendi vajaduste rahuldamisel. Meie eesmärk on pakkuda teenuseid, mis ei vasta mitte ainult standarditele, vaid ületavad neid, pakkudes meie klientidele meelerahu ja turvatunnet. Oleme siin, et tagada teie kodu ja vara pikaajaline ohutus ja väärtus.

KUNIKRAMOS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus K.

Olen väga rahul kamina paigaldusega. Töö tehti täpselt kokkulepitud ajal ja tulemus on suurepärane.

- Karl R.

Väga meeldiv ja professionaalne teenindus. Korstnapühkija jättis kõik puhtaks ja jagas kasulikke nõuandeid.

- Raul L.

Ahi sai ehitatud täpselt meie soovide järgi. Töö oli kvaliteetne ja sujus suurepäraselt. Aitäh suurepärase teenuse eest!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KUNIKRAMOS OÜ tegevusaruanne 2023

Kunikramos OÜ tegevuskohaks on Eesti Vabariik. Ettevõte netorealiseerimise netokäive aruandeaastal oli 54259 eurot (2022a. 60792 eurot). Aruandeaasta kasum 12742 eurot (2022:kahjum 21 eurot) Juhatuse liikmele maksti tasu 2423 (2022:1531) eurot. Aruandeaastal soetati materjaalset põhivara summas 6000 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Eksperthinnang küttesüsteemile: tagame ohutuse ja vastavuse

Küttesüsteemi ohutuse hindamine on vajalik nii uute majade kasutusloa menetlemisel kui ka olemasolevate küttesüsteemide kontrollimisel. Kui puudub asjakohane te
ssb.ee
Küttesüsteemi ohutuse hindamine on vajalik nii uute majade kasutusloa menetlemisel kui ka olemasolevate küttesüsteemide kontrollimisel. Kui puudub asjakohane teave küttesüsteemi ohutuse kohta, võivad Päästeamet või kohalik omavalitsus nõuda eksperthinnangut, mis kinnitab kütteseadme, korstna ja ühenduslõõri vastavust nõuetele. KUNIKRAMOS OÜ spetsialistid, kellel on 5. või 6. taseme kutsetunnistused, koostavad põhjaliku ja täpse eksperthinnangu teie küttesüsteemi kohta. Pärast hindamise lõppu edastame vajalikud andmed päästeinfosüsteemi ning tagame, et kõik protseduurid on korrektselt läbi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.