Rohkema info nägemiseks:

CONSTRUCTION GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetsed ehitusteenused, keskendudes keskkonnasõbralikele ja kohandatavatele elamislahendustele, sealhulgas element- ja moodulmajade tootmisele ning katusetöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele mitmekülgseid ehitusteenuseid, keskendudes eriti moodul- ja elementmajade tootmisele ning katuse- ja plekitöödele.

Alustasime oma teekonda veendumusega, et iga kodu peaks olema mitte ainult funktsionaalne, vaid ka kaunis ja keskkonnasõbralik. Meie pühendumus kvaliteedile ja innovatsioonile on juhatanud meid saavutama tipptaset ehitusvaldkonnas. Oleme spetsialiseerunud moodul- ja elementmajade tootmisele, pakkudes nii standardlahendusi kui ka kohandatud projekte, mis vastavad täpselt klientide vajadustele. Lisaks sellele oleme tuntud oma professionaalsuse poolest katuse- ja plekitööde valdkonnas, kus pakume laia spektrit teenuseid alates katuseplekitöödest kuni erilahendusteni plekitöödel.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud iga projekti täpsusele ja kvaliteedile. Iga elementmaja, mille me ehitame ja paigaldame, on läbinud rangelt kvaliteedikontrolli ja vastab kõrgeimatele standarditele. Me ei paku mitte ainult ehitusteenuseid, vaid loome koostööd ja usaldusväärseid suhteid oma klientidega, et tagada nende rahulolu ja usaldus meie vastu.

Lisaks ehitustöödele oleme uhked oma võimekuse üle pakkuda kvaliteetseid ehituslikke plekitöid, mis lisavad igale projektile lõpliku viimistluse ja vastupidavuse. Meie kliendid hindavad meie täpsust ja professionaalsust, olgu tegemist siis katuseplekitööde või eritellimusel plekitöödega. Meie eesmärk on alati ületada ootusi ja tuua klientide unistused ellu.

Construction Group OÜ lugu on lugu pidevast arengust ja pühendumisest ehitusvaldkonnas. Oleme uhked oma saavutuste üle, kuid vaatame alati tulevikku uute väljakutsete ja võimaluste poole. Meie missiooniks on jätkata ehitusmaailma muutmist, pakkudes jätkusuutlikke ja innovaatilisi lahendusi, mis vastavad tänapäeva elamisstandarditele ja keskkonnanõuetele.

Koos Construction Group OÜ-ga saate kindel olla, et teie ehitusprojekt on usaldusväärsete ja professionaalsete käte all, mis tagavad teie kodu või ärihoone vastupidavuse, ilu ja funktsionaalsuse aastateks.

CONSTRUCTION GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak K.

Usaldusväärsed ja efektiivsed, hindan nende professionaalsust.

- Kristjan P.

Super katusetööd ja sõbralik teenindus.

- Lauri R.

Väga rahul elementmaja kvaliteedi ja disainiga.

Keskkonnasõbralik eluviis: eelvalmistatud ehituse eelised

Eelvalmistatud ehitus, tuntud ka kui prefab, hõlmab hoonete kokkupanekut eelnevalt valmistatud komponentidest või moodulitest, mis on toodetud väljaspool ehituskohta ja seejärel toimetatakse ehituspaika. See innovaatiline lähenemine ehitusele pakub mitmeid eeliseid, eriti neile, kes otsivad keskkonnasõbralikku eluviisi. Keskkonnamurede ja taskukohase eluaseme nõudluse kasvades on eelvalmistatud ehitus muutunud populaarseks. See on kooskõlas meie sihtrühma väärtustega, kes hindavad jätkusuutlikkust, tõhusust ja kaasaegset disaini. Eelvalmistatud ehituse keskkonnaalased eelised Eelvalmistatud

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust valida oma järgmiseks koduks mini-maja

Maailm areneb ja koos sellega muutuvad ka meie elamiseelistused. Mini-majad, mida sageli nimetatakse ka tillukesteks kodudeks, on populaarsust kogunud kui muutu
ssb.ee
Maailm areneb ja koos sellega muutuvad ka meie elamiseelistused. Mini-majad, mida sageli nimetatakse ka tillukesteks kodudeks, on populaarsust kogunud kui muutuste tunnistajad. Need kompaktsed, tõhusad eluruumid pakuvad ainulaadset funktsionaalsuse ja võlu kombinatsiooni, muutes need üha populaarsemaks valikuks mitmekesise taustaga koduomanike seas. Mini-maja on tavaliselt määratletud kui elamu, mis jääb vahemikku 100 kuni 400 ruutjalga. Vaatamata nende väikesele suurusele on need kodud kavandatud pakkuma kõiki vajalikke mugavusi mugavaks eluks, sageli rõhutades nutikat kujundust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.