Rohkema info nägemiseks:

UPWISE COACHING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Koostan vajaduspõhised arenguprogrammid, mis suurendavad teadmisi, arendavad oskusi ja tõstavad võimekust, et saavutada ühiseid eesmärke omades rahulolu tehtust

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled valmis viima oma professionaalse elu uuele tasemele? Või soovid saavutada muutusi oma juhtimises ja meeskonnatöös? Upwise Coaching OÜ ja selle juht, Jaanika Rannula, on siin, et toetada sind sellel teekonnal.

Upwise Coaching OÜ on juhtiv juhtimis- ja arenguvaldkonna ettevõte, mis on pühendunud muutma tööelu täisväärtuslikumaks ja tulemuslikumaks. Jaanika Rannula, rahvusvaheliselt tunnustatud Professional Certified Coach (PCC) ning kvaliteeditase 6 superviisor, omab laialdast kogemust juhtide, meeskondade ja organisatsioonide toetamisel nende arenguteekonnal.

Kas oled professionaal, kes soovib suurendada teadlikkust oma võimetest ja soovidest? Või juht, kes otsib viise isikliku ja professionaalse kasvu saavutamiseks? Upwise Coaching OÜ on sinu usaldusväärne partner sel teekonnal. Nad aitavad sul määratleda eesmärgid ning toetavad sind nende saavutamisel.

Jaanika Rannula, coach ja superviisor, on tuntud oma toetava ja empaatilise lähenemise poolest. Ta on süsteemne mõtleja, kes suunab sind pilguga tulevikku ning kasutab mitmeid erinevaid meetodeid ja harjutusi, mis aitavad sul lahti mõtestada ja suurendada oma teadlikkust. Tema eesmärk on aidata sul saada inspireerituks, teadlikuks, särasilmseks ja sihtiomaseks kliendiks.

Kui soovid astuda samm edasi oma karjääris või viia oma meeskond uuele tasemele, siis Upwise Coaching OÜ on sinu usaldusväärne partner. Võta meiega ühendust juba täna ja alusta oma teekonda eneseteadlikkuse ja tulemuslikkuse suurendamiseks. Saame olla koos sinuga sel põneval teekonnal.

Lähme koos muutuste teekonnale ja teeme sinu elu täisväärtuslikuks ja tulemuslikuks!

kontakt

UPWISE COACHING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

Ta on coachi ja mentorina positiivne, peene intuitsiooniga, süsteemne ja tajub hästi tervikut. Ta juhtis meie kohtumisi tundlikult ja leidis alati need kõige õigemad küsimused, mis aitasid mul leida vastuseid kõige olulisematele küsimustele.

Sessioon ületas minu ootusi. Tegelikult ma ka ise ei uskunud, et me suudame nii põhjalikult kõik teemad läbi arutada ja ka jõuda arusaamisele, mida me peaksime edasi tegema.

Juba esimeste sessioonide järel Jaanikaga oli märgata valdkonnajuhtide õhinat ning mõtete selginemist. Tekkisid erinevad põnevad meeskonna sisest ja meeskondade välist koostööd inspireerivad tegevused – nii regulaarsed kui ühekordsed. Usun, et coaching on aidanud neid väljakutsega kenasti toime tulema, mis on aidanud mõista, kui oluline on nende roll muudatuste elluviimise juures.

- Vaido Valgur

Elisa Eesti AS, Meeskonna coaching Jaanikaga on omaette tase. Kui lähed sinna avatud meelega, olles valmis rääkima kõigest vahetult ja vaatama peeglisse ning oma arenemiskohti tunnistama, on see üks igati õige ettevõtmine.

Arutelud on suurepärased ja nende käigus saab väljakutsetest ausalt rääkida. Kui igapäevase pudi-padiga tuleb ehk omal jõul toime, siis meeskonna coaching on väga hea koht, kus lahata just selliseid suuremaid, põhjapanevamaid teemasid.

Liikusime koostöös täiesti uutesse kõrgustesse.

UPWISE COACHING OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta on olnud erakordselt viljakas ja täis uusi võimalusi. Olen saanud võimaluse töötada paljude uute klientidega erinevatest valdkondadest, luua uusi koostööprojekte, leida uusi partnereid ja pakkuda huvitavaid koolitusi nii endale kui ka oma klientidele. Minu töö klientidega ja organisatsioonides hõlmab kogu vertikaalset läbilõiget - alates tippjuhtidest kuni eesliini spetsialistideni välja. Järjest rohkem otsitakse muudatuste elluviimiseks ja juurutamiseks vajaduspõhiseid lahendusi, mitte niivõrd ühepäevaseid inspiratsiooni ampse. Pakun klientidele juhtimis- ja enesearengukoolitusi,

Dropdown

kõik artiklid

Kuida ettevõttesiseselt edukalt muudatusi läbi viia?

Muutused on paratamatu osa organisatsioonide arengust, ent sageli toovad need kaasa vastupanu ja hirmu töötajate seas. Kuidas muutusi edukalt juhtida? Kuidas ta
ssb.ee
Muutused on paratamatu osa organisatsioonide arengust, ent sageli toovad need kaasa vastupanu ja hirmu töötajate seas. Kuidas muutusi edukalt juhtida? Kuidas tagada, et töötajad tunnetaksid end muutuste protsessis kaasatuna ja toetatuna? Siin tuleb appi meeskonna coaching. Meeskonna coaching aitab kasvatada usaldust ja teadlikkust tööprotsesside tõhusamaks juhtimiseks. Organisatsioonisiseste muutuste ajal on oluline luua selge arusaam muutuste eesmärkidest, kaasata meeskond juba algfaasis ning hoida ühtset meeskonnatunnet. UPWISE COACHING OÜ pakub spetsiaalselt kohandatud meeskonna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.