Rohkema info nägemiseks:

TS EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid ehitusteenuseid alates üldehitusest ja katustöödest kuni renoveerimise, sisetööde, remondi, välistööde ja viimistluseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eestis tegutsev TS EHITUS OÜ on tuntud ja usaldusväärne ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmesuguste ehitusprojektide elluviimisele. Meie põhiväärtused hõlmavad kvaliteeti, innovatsiooni ja professionaalsust ning need on juhendanud meid aastate jooksul klientide rahulolu saavutamisel.

Meie meeskond on pühendunud ehitustööde tipptasemel teostamisele ja oleme uhked oma võimekuse üle pakkuda lahendusi, mis vastavad täpselt meie klientide vajadustele ja ootustele. Olgu tegemist uute ehitusprojektidega või olemasolevate hoonestruktuuride renoveerimisega, saame pakkuda kõrgtasemel ehitusteenuseid, mis on alati kohandatud projekti eripäradele.

Meie eesmärk on mitte ainult ehitada hooneid, vaid luua ka kestvaid ja toimivaid lahendusi, mis vastavad tänapäeva kõrgetele standarditele. Oleme pidevalt kursis ehitustööstuse uusimate suundumustega ning kasutame parimaid materjale ja tehnoloogiaid, et tagada igale projektile kõrgeim kvaliteet.

Kui otsite professionaalset ehituspartnerit, kes jagab teie visiooni ja kellel on tõestatud kogemus ehitusvaldkonnas, siis võtke meiega ühendust. Oleme alati valmis kuulama teie ideid ja nõudeid ning aitama neid teostada. Usaldage meid oma järgmise ehitusprojekti juures ning saate kindluse, et töö saab tehtud õigeks ajaks ja kõrgeimal tasemel.

Ootame huviga võimalust teie ehitusprojekti edukalt ellu viia!

tsinimae@gmail.com
+372 5373 8796

TS EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar T.

Suurepärane töökvaliteet ja tähtaegadest kinnipidamine!

- Kert K.

Ehitusprojekt sujus suurepäraselt tänu TS EHITUS OÜ-le.

- Laura M.

Täiuslikud viimistlustööd ja suurepärane suhtlus.

TS EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ TS Ehitus loodi 21.08.2018.aastal. Põhitegevuseks on eluhoonete ja mitteeluhoonete ehitus (EMTAK kood 41201) 2022. aastal oli OÜ TS Ehitus müügitulu 99 338.- EUR, mis moodustas 114,5% eelneva aasta käibest. Käive realiseeriti 100% Eesti Vabariigis. 2022.aastal põhivara ei soetatud. 2022. aastal jätkunud koroonaviiruse pandeemia aasta kokkuvõttes ei avaldanud majandustegevusele olulist mõju. 2023.aastal jätkatakse ettevõtte arendamist. 2023.aasta põhivara finantseeringuid ei planeerita. 2022.aastal ettevõttes oli üks töötaja. Juhatuse liikmele tasu ei maksta. OÜ TS Ehitus jätkab

Dropdown

kõik artiklid

Innovatsioon üldehituses - kaasaegsed tehnoloogiad ja materjalid

Üldehitus on valdkond, mis on aastate jooksul tohutult arenenud tänu kaasaegsetele tehnoloogiatele ja uuenduslikele ehitusmaterjalidele. Need innovatsioonid on
ssb.ee
Üldehitus on valdkond, mis on aastate jooksul tohutult arenenud tänu kaasaegsetele tehnoloogiatele ja uuenduslikele ehitusmaterjalidele. Need innovatsioonid on muutnud ehitusprojektid tõhusamaks, ohutumaks ja keskkonnasõbralikumaks. Selles artiklis uurime, kuidas kaasaegsed tehnoloogiad ja materjalid on toonud kaasa revolutsiooni üldehituse valdkonnas ning millised on nende eelised. 1. Ehitustehnoloogiad Kaasaegsed ehitustehnoloogiad, nagu 3D-modelleerimine ja ehitusautomaatika, on muutnud ehitusprojektide planeerimise ja teostamise täpsemaks ja efektiivsemaks. 3D-modelleerimine võimaldab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.