Rohkema info nägemiseks:

CACHET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2096; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CACHET OÜ kohta arvamuslugu!"

CACHET OÜ hetkeolukord

Juba 2096 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Cachet OÜ asutati 2018. aastal. Cachet OÜ tõi 2019. aasta septembri lõpus turule unikaalse andmepõhise kindlustusvahenduse platvormi.

Koostöös BTA kindlustusseltsiga asusime väljastama esimestena (esimesena) Eestis paindliku hinnaga kindlustuspoliise.

2020. aasta viimastel päevadel taotles CDCL teine tütarfirma Cachet Insurance Broker OÜ Eestis maakleri litsentsi, millest tulenevalt 07.04.2021 peatas Cachet OÜ uute kindlustuslepingute vahendamise agendina. Cachet OÜ BTA agendina tegevus lõppes viimase kehtiva poliisi lõppemisega 07.04.2022.

Täna tegeleb Cachet OÜ www.cachet.me digitaalse turuplatsi ja erinevate tehnoloogiliste tugiteenutse osutamisega toetamaks platvormi - ja jagamismajanduse teenuste pakkujaid.

Cachet OÜ digitaalsel turuplatsil tegutsevad erinevad teenuseosutajad - Cachet Insurance Broker OÜ vahendab kindlustusteenuseid ning VOK

Bikes rendib kargorattaid.

2021. aasta maikuus tõime turule parkimislahenduse autojagamise platvormidele nagu Bolt Drive ja Citybee, kus oleme agregaator erinevate parklate ja autojagamise platvormide vahel. 2021. aasta suvel piloteerisime koostöös VOK Bikes´iga Cachet broneerimise lahendust, mille kaudu võimaldame kargorattaid broneerida läbi Cacheti platvormi.

2022. aastal laienesime parkimislahenduse pakkumisega Läti turule ja arendasime edasi Cachet'i platvormil olevaid funktsionaalsusi ja andmemudeleid.

CACHET OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.