Rohkema info nägemiseks:

UP MESI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 168; jälgijaid - 2. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta UP MESI OÜ kohta arvamuslugu!"

UP MESI OÜ hetkeolukord

Juba 168 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

UP Mesi OÜ loodi 2018.a. Põhitegevusalaks on mesindus.

2022.a. oli UP mesi OÜ-le toimekas koostöö- ja arenguaasta. UP mesi OÜ jätkas 2021.a. saadud „Eesti maaelu arengukava 2014–2020“ meetmest 6.3 „Väikeste põllumajandusettevõtete arendamise“ saadud toetuse kasutamist mesindusalasteks investeeringuteks ja muude põllumajandustoodete tootmist ja töötlemist arendavateks tegevusteks.

Jätkasime koostööd Keila Linnavalitsusega, tolmendades linna parkmetsade taimi. Jätkasime koostööd Ecomari brändiga, viies UP mesi maitsemeed Põhjamaiselt väekate ärikingituste valikusse. Koostöös Kellerteatriga pakkusime maitsemett ka teatrikülastajatele.

Nõudlus UP mesi naturaalse õiemee ja 8 sorti maitsemeede järgi kasvas.

UP mesi OÜ aitas rajada Tallinna Vaba Waldorfkooli juurde esimest koolimesilat ning oli kooli kogukonnale mesindusalaseks koolitajaks ja noorte mesinike mentoriks.

Alustasime kodumesila juurde kõrvalhoone ümberehitamist meemajaks.

2022.a. käive moodustas 20638 eurot, mis on 27% rohkem, kui 2021.a. Kasum moodustas 7011 eurot.

Ettevõttel töötajaid ei olnud, juhatus tasu ei saanud.

2022.a. olid laadad ja muud avalikud üritused jälle lubatud ning meesõprade rõõmuks õnnestus osaleda kaheksal avalikul laadal, kasvatades UP mesi meetoodete tuntust ja austajaskonda.

2023.a. jätkatakse põhitegevusega.

Urmas Keller 21.05.2023.a.

UP MESI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.