Rohkema info nägemiseks:

UP MESI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 179; jälgijaid - 2. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta UP MESI OÜ kohta arvamuslugu!"

UP MESI OÜ hetkeolukord

Juba 179 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

UP mesi OÜ loodi 2018.a. Põhitegevusalaks on mesindus.

2023.a oli UP mesi OÜ-le sisemise kasvamise aasta. Nagu usinad mesilased tegutsesime välitöödelt tulles meemaja rajamise juures. Avarate tootmisruumide ja meesõpradele avatud külastuskeskusega meemaja loomine on meie lähiaastate siht ja meelistegevus.

2023.a tunnustas Creditinfo Eesti UP mesi OÜ krediidireitinguga A. Hea krediidireiting tähendab, et oleme olnud enda toimetamistes mee ja mesilastega ausad ja läbipaistvad, pälvides seeläbi usaldusväärse ettevõtte maine. Moodustades saadud tunnustusega vaid 10,9% Eesti ettevõtetest, sihime tähtede poole ning usume, et siit saab liikuda ainult mesilennul edasi.

Traditsioone hoides osalesime kogukonna avalikel laatadel, pakkudes meesõpradele UP naturaalset õiemett, maitsemett ja teisi mesitaru tooteid. Koostöös partneritega oli said meesõbrad osta UP mesi OÜ mett aastaringselt seitsmest müügipaigast.

Mesindussektori langus 2023. a ei jätnud puudutamata ka meid. Majanduslik madalseis vähendas inimeste võimalusi mett osta ning müüdud mee kogused vähenesid. 2023.a. moodustas UP mesi OÜ käive 15 457 eurot, mis on 25% vähem, kui 2022.a. Kahjum moodustas 7031 eurot.

Kahjumi põhjustasid meemaja katuse paigaldustööd ning ka käibe langus.

Sel kevadel täitus UP mesi OÜ rajanud mesinikel kaheksas tegevusaasta. Et mesilaste eest hoolitsemise kaheksa toimeka aasta jooksul on kogunenud tublisti tarkust ja kogemusi, korraldas UP mesi OÜ 2023.a lastele heategevuslikke mesindushommikuid, tutvustades mesilaste imelist maailma lasteaialastele ja kooliklassile.

Ettevõttel töötajaid ei olnud, juhatus tasu ei saanud.

2024.a. jätkatakse põhitegevusega.

Urmas Keller 22.04.2024.a.

UP MESI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.