Rohkema info nägemiseks:

ALUSO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 152; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALUSO OÜ kohta arvamuslugu!"

ALUSO OÜ hetkeolukord

Juba 152 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ALUSO OÜ põhitegevuseks oli infosüsteemide analüüs, projekteerimine ja tarkvaraarenduse projektide tugi üle maailma. Põhilised püsikliendid on Eesti siseturul olnud: (cid:127) Wisercat Estonia OÜ (cid:127) Krabu Grupp OÜ kelle kaudu osutati aruandeaastal põhitegevuses nimetatud teenused mitmes rahvusvahelises ning Eesti riigi projektides.

Aruandeaastal jätkus ettevõtte juhi täienduskoolitus magistriõppes Tallinna Tehnikaülikoolis, samuti toimus infosüsteemide projekteerimise oskuste pidev täiustamine, vastavalt vajadusele osaleti Tallinna Tehnikaülikooli täienduskoolituses. Ettevõte on kõrgtasemel varustatud erialase tehnilise kirjanduse ja muu asjakohase teabega.

Aruandeaastal suuremad investeeringud olid suunatud ettevõtte teenuste turundusele eesmärgiga leida uusi kliente ning partnereid. Tehtud investeeringute abil kavandatakse lähitulevikus suurendada ettevõtte tulu.

ALUSO OÜ lähiaastate arengustrateegia on tugevdada ettevõttes sihtsuunitlusega tarkvaraanalüütiku ja tarkvarainseneri üksusi. Selleks leida lisaspetsialiste ja toetada nende täiendusõpet ja soetada jätkuvalt juurde ning uuendada analüüsimisel ja projekteerimisel tööviljakuse tõstmiseks vajalikku tarkvara.

Olukisemaks aspektideks jäävad kvaliteedijuhtimissüsteem ja tellijate rahulolu tagamine, lepingute usaldusväärne ja täpne täitmine.

ALUSO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.