Rohkema info nägemiseks:

SAUVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tootevalikust leiad mitmed Takeya termospudelid ja -tassid. Takeya tooted on tehtud roostevabast terasest ja nende värvivalik on väga lai. Oleme kindlad, et leiate endale sobiva!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Sauveri e-poodi, kus me toome sinuni Takeya roostevabast terasest termospudelid ja termostassid, mis muudavad sinu joogikogemuse erakordseks. Meie eesmärk on teha igast lonksust nauding, olgu su lemmikjook kuum või külm.

Takeya roostevabast terasest termospudelid on palju enamat kui tavalised joogipudelid. Need on disainitud sinu mugavuse ja rahulolu silmas pidades. Need pudelid suudavad hoida sinu lemmikjoogi kuni 24 tundi jahedana või kuni 12 tundi kuumana. Kas sa unistad alati külma joogist kuumal suvepäeval või soojast joogist talvisel õhtul? Nüüd on sul võimalus nautida iga lonksu täpselt sellisena, nagu sa soovid.

Takeya termospudelid on varustatud topeltseinaga, mis tähendab, et need ei lase kondentsil pudeli välispinnale tekkida. Lisaks on pudelikael lai, võimaldades sul lisada jääkuubikuid ilma probleemideta. Suur ava mitte ainult ei lihtsusta joomist, vaid ka pudeli puhastamist. Meie pudelid on loodud mugavuseks igas aspektis.

Sauveri e-poes on sul võimalus tellida Takeya termospudel graveeringuga. See tähendab, et saad lisada pudelile isikliku puudutuse, olgu selleks siis sinu nimi, inspireeriv sõnum või midagi muud, mis teeb selle pudeli ainulaadseks sinu jaoks.

Takeya termospudelid on varustatud võrratu lekkekindla tehnoloogiaga. See tagab, et su jook püsib kindlalt pudelis, olgu sa siis liikvel, tööl või kodus. Lisaks on pudeli alumises osas silikoonist pehmendus, mis vähendab täkete ja mõlkide tekkimise ohtu ning võimaldab pudeli hääletult lauale asetada või pudelihoidjas kindlalt püsida. See on kaaslane, kes ei jäta sind kunagi hätta.

Sauveri e-pood on sinu usaldusväärne partner joogi nautimisel. Meie Takeya termospudelid ja termostassid on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka stiilsed ja vastupidavad. Tutvu meie valikuga juba täna!

e-pood

SAUVER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Oliivia T.

Väga head pudelid! Ilusad ja vastupidavad!

- Kersti K.

Pudel hoiab suvel joogi mõnusalt jahedana ja ta talvel soojana. Parim investeering.

- Viktoria L.

Nii termostass kui pudel on minu vaieldamatud lemmikud!

Keskkonnasõbralikud ja kaunid joogipudelid Sauverist

Tänapäeva tarbijad on üha enam teadlikud keskkonna kaitse olulisusest ning otsivad aktiivselt viise, kuidas vähendada oma ökoloogilist jalajälge. Üks praktiline viis seda teha on loobuda ühekordsetest plastikust joogipudelitest ning valida korduvkasutatavad alternatiivid. Korduvkasutatavad joogipudelid mitte ainult ei aita vähendada plastireostust, vaid pakuvad ka tarbijatele mitmeid muid eeliseid. Selles artiklis uurime lähemalt, miks korduvkasutatavad joogipudelid on nii olulised ning millised on nende kasutamise eelised. Üks peamine eelis korduvkasutatavate joogipudelite kasutamisel on

Dropdown

kõik artiklid

Avasta unustamatu kohvinauding Takeya Cold Brew kannuga

Kas oled kunagi unistanud suvisest hommikust, mil ärkad üles linnulaulu saatel ja naudid värske, sügava maitsega kohvi? Takeya Cold Brew Maker viib sinu kohviel
ssb.ee
Kas oled kunagi unistanud suvisest hommikust, mil ärkad üles linnulaulu saatel ja naudid värske, sügava maitsega kohvi? Takeya Cold Brew Maker viib sinu kohvielamuse uuele tasemele, võimaldades sul valmistada mõnusat ja kofeiinirikast cold brewd mugavalt ja lihtsalt. Loe edasi, et avastada, kuidas saad ilma suurema mässamiseta nautida täiuslikku külma kohvi. Cold brew on kohvi valmistamise kunst, mis pakub sügavaid maitseid ja madala happesusega kohvi. Takeya Cold Brew Makeriga on see kunst lihtsaks muudetud. Õhukindla kaanega kann tagab, et kohvi rikkalik maitse ja aroom jäävad kannu sisse,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.