Rohkema info nägemiseks:

ALLURA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2164; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta ALLURA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ALLURA OÜ juurde, kus teie kirg ilu vastu muutub ametiks. Tallinna südames asuvana oleme püsimeigi ja ripsmeteenuste maailmas kvaliteedi etalon. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: pakume spetsialiseeritud koolitusi ja praktikaprogramme, et vormida algajatest ilueksperdid.

Meie akadeemia ei ole lihtsalt koolituskeskus; see on teie karjääri stardiplatvorm. Kursustega, mis ulatuvad püsimeigist kuni ripsmelaminatsioonini, pakume teenuste valikut, et olete tööstuseks valmis. Meie püsimeigi kursused hõlmavad kõike alates kulmumodelleerimisest kuni minitätoveeringuteni, samal ajal kui meie ripsmeteenused sisaldavad klassikalisi pikendusi ja lamineerimistehnikaid.

ALLURA OÜ-s usume praktilisse kogemusse. Seetõttu pakume oma õpilastele ainulaadset võimalust osaleda praktilistes sessioonides, tagades, et nad omandavad enesekindluse ja oskused, mis on vajalikud silmapaistmiseks. Meie praktiline koolitus kestab 2-6 kuud, mille jooksul võite saada meie täieõiguslikuks meeskonnaliikmeks ja kõige usinamatele ootab ees püsiv koht.

Meie loosung, Kujundame ilueksperte!, võtab kokku meie pühendumuse talendi arendamisele. Kutsume teid liituma meiega ALLURA OÜ-s, kus teie teekond ilueksperdiks saamisel algab. Meie ekspertkoolitajate, tipptasemel rajatiste ja ilutööstuse nõudmistele vastava õppekavaga on teie tulevik helge ja kaunis.

Lisateabe saamiseks meie kursuste kohta ja registreerumiseks võtke meiega ühendust aadressil admin@allura.eu või helistage meile numbril +372 5091373. Haarake võimalusest muuta oma kirg karjääriks ALLURA OÜ-s, kus ilu ja meisterlikkus kohtuvad.

ALLURA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas täiustada oma kulmumodelleerimise tehnikat

Kulmud on näo oluline osa, raamides silmi ja aidates kaasa üldisele näo sümmeetriale. Hästi defineeritud kulm võib tugevdada näoilmeid ja parandada näo esteetilist tasakaalu. Tulevased ilutehnikud peavad mõistma täiuslikult modelleeritud kulmude jõudu nende klientide loomuliku ilu rõhutamisel. Kulmumodelleerimine on kunst, mis hõlmab kulmude kujundamist ja defineerimist, et need sobiksid isiku näojoontega. See nõuab detailidele teravat silma, täpsust ja näo anatoomia mõistmist. See postitus juhendab teid läbi protsessi, kuidas täiustada oma kulmumodelleerimise tehnikat. Töövahendid

Dropdown

kõik artiklid

Ülim juhend ripsmelaminatsiooniks

Ripsmelaminatsioon, tuntud ka kui ripsmetõstmine, on kosmeetiline protseduur, mis tõstab esile loomulikke ripsmeid, andes neile täidlasema ja tõstetuma välimuse
ssb.ee
Ripsmelaminatsioon, tuntud ka kui ripsmetõstmine, on kosmeetiline protseduur, mis tõstab esile loomulikke ripsmeid, andes neile täidlasema ja tõstetuma välimuse ilma pikendusteta. See ravi hõlmab ripsmete struktuuri muutmist, et hoida neid kauem kaardus ja volüümikana. Ripsmelaminatsioonil on mitmeid eeliseid, sealhulgas igapäevase koolutamise vajaduse kaotamine, loomulik välimus ja tunnetus ning lisamugavus madala hooldusvajadusega ripsmete puhul. See on suurepärane valik neile, kes soovivad oma loomulikku ilu minimaalse vaevaga esile tuua. Ripsmelaminatsiooni protsess Enne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.