Rohkema info nägemiseks:

NORDIC CONFERENCES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 387; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDIC CONFERENCES OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDIC CONFERENCES OÜ hetkeolukord

Juba 387 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Nordic Conferences OÜ põhitegevuseks on rahvusvaheliste testimise ja kvaliteedialaste konverentside korraldamine.

Aruandeaastal toimus Nordic Testing Days 2022 konverents taaskord täies mahus, kahel eelneval majandusaastal ei olnud koroonaviirusest põhjustatud piirangute tõttu võimalik konverentsi korraldada.

Alustati konverentsi Nordic DevOps Days korraldamisega.

Aruandeaasta müügitulu moodustas 216 118 eurot (2021.a vastavalt 14 375 eurot) ning aasta tulemiks kujunes kasum summas 24 433 eurot (2021.a saadi kahjumit 2 466 eurot).

Põhivahenditesse investeeringuid tehtud ei ole.

Konverentside organiseerimiseks kasutatakse käsunduslepingute alusel ajutist tööjõudu. Kokku maksti aruandeaastal töötasudeks 5 000 eurot, millest sotsiaalmaksud moodustasid 1 263 eurot (2021.a vastavalt 1 000 eurot ja 253 eurot).

Osaühingu juhatus on kaheliikmeline, juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta. Dividende aruandeaastal ega eelneval majandusaastal makstud ei ole.

Järgmisel majandusaastal on plaanis jätkata konverentside Nordic Testing Days 2023 ja Nordic DevOps Days 2023 korraldamisega tavapärasel moel.

NORDIC CONFERENCES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.