Rohkema info nägemiseks:

RIFF SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on kõikehõlmav sõidukite hooldus, sealhulgas rehvivahetus ja keretööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte meeskond ei tee lihtsalt sõidukite hooldust; me tagame, et teie teekond jätkub suurepäraselt ja usaldusväärselt.

Alates hetkest, mil astute meie teeninduskeskusesse, märkate erinevust. Meie kõrgelt kvalifitseeritud tehnikute meeskond suhtub igasse autosse sama hoolivalt ja tähelepanelikult nagu omaenda sõidukisse. Olgu tegemist rutiinse hoolduse või keerukamate keretöödega, kasutame uusimaid tehnoloogiaid ja tehnikaid, et pakkuda tipptasemel teenust.

Vajate rehvivahetust? Meil on teid kaetud erinevate premium- ja eelarvesõbralike valikutega, tagades teie ohutuse ja mugavuse teel. Meie keretööd on teistest peajagu üle, detailidele pööratava terava pilguga, mis taastab teie sõiduki selle algses seisukorras.

RIFF SERVICE OÜ juures oleme juhitud meie loosungist, 'Iga pöördega tipptase!' See ei ole ainult teenuste kohta, mida pakume; see on kogemuse kohta, mida pakume. Oleme pühendunud mitte ainult teie ootuste täitmisele, vaid nende ületamisele. Nii et kui on tegemist 'sõidukite hoolduse', 'rehvivahetuse', 'autohoolduse ja keretöödega' ning 'sõidukite keretöödega', siis otsige kaugemale. Oleme siin, et tagada teie sõiduki parimad käed.

Liituge meiega teel suurepärasuse poole. Usaldage oma teekond ekspertidele RIFF SERVICE OÜ juures, kus iga teenus on teie sõiduki elus verstapost.

+372 505 9767

RIFF SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri K.

Olen äärmiselt rahul!

- Marko P.

Teie meeskond tegi suurepärast tööd!

- Kati K.

Teie ettevõtte teenused on head!

RIFF SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Riff Service OÜ on erakapitalil põhinev osaühing, mille tegevusalaks on mootorsõidukitele varuosade ning lisaseadmete müük ja paigaldus. 2022 moodustas äriühingu müügitulu 441 048 eurot ja brutokasumiks kujunes 97 392 eurot. Põhivara investeeringuid 2022 aastal ei olnud. Keskmine töötajate arv 2022 aasta oli 5 töötajat. Juhatajale arvestati töötasu 6 987 eurot. Aruandeaasta majandustegevuse hindab juhatus rahuldavaks.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et teie sõiduk vajab viivitamatut hooldust

Sõiduki hooldus ei tähenda ainult auto hea väljanägemise säilitamist; see on kriitiline osa auto omamisest, mis tagab ohutuse, usaldusväärsuse ja pikaealisuse.
ssb.ee
Sõiduki hooldus ei tähenda ainult auto hea väljanägemise säilitamist; see on kriitiline osa auto omamisest, mis tagab ohutuse, usaldusväärsuse ja pikaealisuse. Sõiduki viivitamatu hoolduse vajaduse märkide äratundmine võib säästa teie aega, raha ja potentsiaalselt ära hoida ohtlikke olukordi teel. Selles postituses uurime viit peamist indikaatorit, mis annavad märku, et on aeg planeerida visiit RIFF SERVICE OÜ-sse. Mõistmaks õigeaegse sõiduki hoolduse tähtsust Regulaarne hooldus on sõiduki pikaealisuse nurgakivi. See hõlmab rutiinseid kontrolle ja asendusi, mis hoiavad teie sõiduki sujuvalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.