Rohkema info nägemiseks:

HUBAMU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 490; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta HUBAMU OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast HUBAMU OÜ maailma, kus innovaatiline disain kohtub võrdse mugavusega. Meie eesmärk on muuta mööbli mõisteid, luues lahendusi, mis vastavad tänapäeva dünaamilisele elustiilile. Alustasime oma teekonda visiooniga, et pakkuda kliendile mitmekülgseid ja kohandatavaid mööblilahendusi, mis ühendavad funktsionaalsuse, stiili ja jätkusuutlikkuse.

HUBAMU OÜ on rohkem kui lihtsalt mööblifirma – me oleme loovad visionäärid, kes usuvad, et hea disain võib muuta maailma. Meie minimalistlikud ja funktsionaalsed mooduldiivanid on loodud võimaldama klientidel kohandada oma eluruumi vastavalt vajadustele. Click modulaarne diivan on meie uhkus, pakkudes kiiret ja lihtsat viisi oma eluruumi ümber korraldamiseks. Lisaks praktilisusele oleme pühendunud ka jätkusuutlikkusele, pakkudes keskkonnasõbralikke kangavalikuid, nagu orgaaniline villakangas, mis toob looduse lähemale igale kodule.

Meie valikus on lai valik mooduleid, mis võimaldavad klientidel luua lõputuid konfiguratsioone vastavalt nende ruumi ja stiilieelistustele. Olgu tegemist nurgadiivani, istmega või väikese tugitooliga, meie eesmärk on pakkuda mitmekülgseid võimalusi, mis vastavad klientide individuaalsetele vajadustele ja soovidele. Lisaks pakume mitmeid kangavõimalusi ja värvipaletti, et tagada, et igaüks leiaks oma kodu jaoks täiusliku lahenduse.

Ent meie tegevus ulatub kaugemale lihtsalt toodete müügist. Me oleme kaasatud kogukonna loomisse ja inspireerime kliente looma oma unistuste kodu või kontorit. Meie näitusesaal Tallinna südames on avatud kõigile, kes soovivad meie tooteid lähemalt uurida või inspiratsiooni saada. Lisaks pakume ka võimalust alla laadida 2D ja 3D mudeleid, et klientidel oleks võimalik oma ruumi kavandamisel täpsemalt visualiseerida.

HUBAMU OÜ on pühendunud kvaliteetsele disainile, praktilistele lahendustele ja klientide rahulolule. Oleme uhked, et saame olla osa meie klientide kodude ja kontorite loomise protsessist ning loome koos nendega midagi kaunist ja unikaalset. Astu meiega mugavuse, stiili ja innovatsiooni teekonnale ning avasta uus viis mööbli mõistmiseks ja kasutamiseks.

Kontakt  

HUBAMU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Kvaliteetne mööbel, mis muudab elu lihtsamaks!

- Marta S.

Suurepärane kvaliteet ja imeline disain!

- Anu P.

Täpselt selline mööbel, mida ma otsisin.

Hubamu – Meist

Hubamus armastatakse tarku lahendusi ja mugavat disaini. Hubamu sündis soovist täita kodud nutika ja ägeda mööbliga. Selle soovi täitmiseks oleme seadnud endale eesmärgiks disainida igapäevaseid mööbliesemeid veel inspireerivamaks, mugavamaks ja praktilisemaks. Usume, et hea ja originaalne disain ärkab ellu pealtnäha sobimatuid elemente kokku pannes ja kontrastidega katsetades. See loob sisemise pinge ning muudab tulemuse huvitavaks. Asutaja, sisearhitekt ja disainer. Kauri eesmärgiks on luua mõnusalt funktsionaalseid mööbliesemeid, mis ühtlasi pakuvad emotsioone ja muudavad igapäevaelu

Hubamu, a brand that loves comfortable and clever furniture.​

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.