Rohkema info nägemiseks:

SKARCON MACHINING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on CAD-disain, 3-teljeline ja 5-teljeline CNC-freesimine ning CNC-treimine, et luua prototüüpe ja valmistoodangut.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Skarcon Machining OÜ-sse, kus meie kirg täppistehnika vastu muudab teie ideed käegakatsutavateks, kvaliteetseteks toodeteks. Oleme ettevõte, mis põhineb CAD-disaini, 3-teljelise ja 5-teljelise CNC-freesimise ning CNC-treimise ekspertiisil; me ei ole lihtsalt ettevõte, oleme teie kontseptsioonide meistrid.

Skarcon Machining OÜ-s usume, et innovatsiooni tuum peitub võimes visioone ellu viia. Meie missioon on lihtne: spetsialiseeruda CAD-disainile, 3-teljelisele ja 5-teljelisele CNC-freesimisele ning CNC-treimisele, et luua prototüüpe ja valmistooteid, mis ületavad ootusi. Meie inseneride põhjalikud teadmised inseneriteaduses võimaldavad meil pakkuda tipptasemel teenuseid, olles samal ajal paindlikud tellimuste koguste ja prototüüpide loomisel.

Ükski toode ei lahku meie rajatisest ilma inseneride heakskiiduta. Hoolikalt valitud materjalidest valmistame toote, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületab tööstusstandardeid ja jõuab meie klientideni õigeaegselt. Kasutades 5-teljelist CNC-masinat, saame kiiresti ja täpselt toota teie toote joonise järgi, minimaalse detailide ümberpaigutamisega.

Kuidas me töötame? Kui teie ettevõttel on detaili 3D-mudel, saatke meile lihtsalt joonis aadressil cnc@skarcon.eu. Me anname joonisele tagasisidet ja kui see on freesimiseks teostatav, koostame hinnapakkumise. Kokkuleppele jõudes asume tööle! Kui teil on idee või tootekontseptsioon, kuid puudub joonis, külastage meid aadressil Ehituse 9, Jüri alevik, Harjumaa, ja arutame teie ideed ning teeme vajalikud korraldused joonise loomiseks.

Meie teenused hõlmavad CAD-disaini, ideest või visandist 3D-mudeli loomist kasutades Autodesk Fusion 360, mis võimaldab klientidel protsessi ajal mudelit vaadata tänu selle pilvepõhisele serverile. 3-teljelise CNC-freesimise jaoks kasutame HAAS VF3-YT ja HAAS MINIMILL2 masinaid ning keerukamate ja detailsemate metallist või plastikust toodete jaoks, mis nõuavad 5-teljelist CNC-freesimist, on meil Haas UMC 750 ja HAAS VF3-YT TR210 Trunnion pöördlauaga, mida täiendab laadimisrobot suuremate seeriatootmiste jaoks.

Skarcon Machining OÜ-s ei ole me lihtsalt toodete valmistajad; me oleme partnerluse loojad ja teie visiooni teostajad reaalsuseks. Loome koos midagi erakordset.

Kontakt

SKARCON MACHINING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria M.

Suurepärane teenindus ja ületasid minu ootusi.

- Jaanus P.

Kiire ja täpne töö, väga professionaalne meeskond.

- Tauno S.

Väga rahul lõpptulemusega, soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas suurendab 5-teljeline CNC-freesimine täpsust ja keerukust tootmises?

5-teljeline CNC-freesimine on tootmistehnoloogias tohutu hüpe, integreerides viis liikumistelge, et manipuleerida detaili erinevates suundades. See edasijõudnud CNC (arvjuhtimisega töötlemine) võimaldab tööriistadel läheneda detailile kõigist suundadest, võimaldades keerukate kujude ja kõrge täpsusega osade valmistamist enneolematu täpsusega. Võrreldes 3-teljelise või 4-teljelise freesimisega pakub 5-teljeline CNC-freesimine olulisi eeliseid, sealhulgas võimet toota keerukamaid kujundusi, vähendada seadistusaegu ja saavutada paremaid pinnakvaliteete. Need eelised on olulised tööstusharudele,

Dropdown

kõik artiklid

Millist rolli mängib CAD tänapäeva tootearenduses ja tootmises?

Arvutipõhine disain (CAD) on revolutsiooniliselt muutnud toodete loomist ja tootmist. Alates lihtsatest joonestamisvahenditest on CAD arenenud keerukaks lahendu
ssb.ee
Arvutipõhine disain (CAD) on revolutsiooniliselt muutnud toodete loomist ja tootmist. Alates lihtsatest joonestamisvahenditest on CAD arenenud keerukaks lahenduste komplektiks, mis võimaldab disaineritel ja inseneridel visualiseerida, simuleerida ja analüüsida keerukaid kujundusi enne nende valmistamist. CAD on asendamatu tööriist kaasaegses inseneritöös ja disainis. See võimaldab luua täpsemaid, detailsemaid ja standardiseeritud jooniseid ning pakub platvormi koostööks tootmisprotsessi erinevate osapoolte vahel. CAD-kujundusprotsessi mõistmine CAD-kujundusprotsess algab ideest. See

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.