Rohkema info nägemiseks:

3DMUDEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme innovaatiline ettevõte, mis on spetsialiseerunud modelleerimisele, 3D printimisele, prototüüpimisele ja pöördprojekteerimisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast innovatsiooni esirinda 3D-modelleerimises, printimises ja pöördprojekteerimises. Ettevõttes 3DMUDEL OÜ oleme pühendunud kõige arenenuma ja usaldusväärsema 3D-printimistehnoloogia pakkumisele, et luua meie klientidele kvaliteetseid ja täpseid lõpptulemusi.

Meie ekspertiis

  • 3D-printimine: Meie tipptasemel FDM-tehnoloogia (Fused Deposition Modeling) pakub laia valikut materjale, sealhulgas ABS, PLA, PETG, TPU, PET, PLA+ ja süsinikkiudu, mis võimaldab meil toota suuremaid objekte ühes tükis, vähendades vajadust detaili segmenteerimiseks mitmeks osaks. Ehitusmahu 256x256x256mm abil saame hõlpsasti majutada suuri projekte.
  • Modelleerimine: Meie ekspertide meeskond on spetsialiseerunud teie ideede muutmisele detailseteks 3D-mudeliteks, mis on valmis printimiseks või prototüüpimiseks. Me tagame, et iga disain vastab kõrgeimatele täpsuse ja kvaliteedi standarditele.
  • Prototüüpimine: Viige oma kontseptsioonid kiiresti ellu meie prototüüpimisteenustega. Olgu selleks funktsionaalsuse või disaini testimine, pakume kiireid ja tõhusaid lahendusi teie toodete iteratsiooniks ja arendamiseks.
  • Pöördprojekteerimine: Vajate osa või toote taasloomist? Meie pöördprojekteerimise teenused võimaldavad meil dekonstrueerida ja reprodutseerida mis tahes objekti, pakkudes teile täpset digitaalset 3D-mudelit reprodutseerimiseks või analüüsimiseks.

Miks valida meid?

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas projektis, mida ette võtame. Pakume:

  • Taskukohasust, pakkudes erinevaid materjale erinevates hinnapunktides.
  • Võimalust luua visuaalselt mitmekesiseid ja atraktiivseid detaile mitmevärvilise printimise võimalustega.
  • Kiirust, sõltuvalt detailide keerukusest, võime valmistükke tarnida vaid mõne minutiga pärast ettevalmistustööde lõpetamist.
  • Keskkonnasõbralikkust, kasutades enamasti taaskasutatud või isegi biolagunevaid materjale, et vähendada keskkonnamõju ja edendada jätkusuutlikkust.

Liituge meiega tuleviku kujundamisel 3D-tehnoloogiaga, mis ei ole ainult objektide loomine, vaid võimaluste ehitamine. Võtke meiega ühendust aadressil info@3dmudel.ee või helistage numbril +372 555 41 331, et alustada oma projekti juba täna!

Leidke meid aadressil Ehituse 9, Jüri, 75305 Harju maakond, Eesti. Jälgige meid Facebookis ja Instagramis, et saada uuendusi ja ülevaateid meie viimastest projektidest ja edusammudest 3D-tehnoloogia vallas.

Kontakt

3DMUDEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika P.

Nende ekspertide meeskond on tõeliselt kõrgel tasemel. Soovitan!

- Priit L.

Kiired ja tõhusad lahendused ning suurepärane klientidega suhtlemine.

- Liisbeth N.

Keskkonnasõbralik lähenemine teenustele on väga muljetavaldav.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on 3D-printimise praegused väljakutsed ja edusammud jätkusuutlikkuse suunas?

3D-printimine ehk aditiivne tootmine on protsess, kus kolmemõõtmelisi objekte luuakse digitaalsest failist. See hõlmab materjali lisamist kiht-kihilt, mistõttu peetakse seda aditiivseks, erinevalt traditsioonilistest subtraktiivsetest tootmismeetoditest, mis materjali eemaldavad. See tehnoloogia on revolutsiooniliselt muutnud prototüüpimist ja tootmist erinevates tööstusharudes, pakkudes enneolematut paindlikkust disainis ja tootmises. Jätkusuutlikkus tootmises ei ole enam lihtsalt soovitav, vaid vajalikkus. Kuna maailma rahvastik kasvab ja ressursid muutuvad üha nappimaks, on tööstusharud

Dropdown

kõik artiklid

Millised võimalused pakub 3D modelleerimine VR ja AR tehnoloogiatega integreerimisel?

3D modelleerimise tulek on revolutsiooniliselt muutnud disainiprotsessi erinevates tööstusharudes. Luues detailseid digitaalseid esitusi objektidest, võimaldab
ssb.ee
3D modelleerimise tulek on revolutsiooniliselt muutnud disainiprotsessi erinevates tööstusharudes. Luues detailseid digitaalseid esitusi objektidest, võimaldab 3D modelleerimine kasutada disainis nüansirikkamat ja terviklikumat lähenemist. See transformeeriv tehnoloogia on saanud asendamatuks tööriistaks inseneridele, disaineritele, arhitektidele ja tootjatele, kes soovivad uuendada ja püsida konkurentsivõimelisena kiiresti areneval turul. Paremad visualiseerimis- ja suhtlusvõimalused 3D modelleerimise tarkvara võimaldab luua väga realistlikke renderdusi ja virtuaalseid prototüüpe, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
3D prinditud võrsete ja ürtide kasvatamiseks mõeldud potid. Pottidel on all veekogumis anum ja saab tellida ka seinale kinnitatavaid versioone.
image
3D Prinditud võrsete kasvatamise alus
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.