Rohkema info nägemiseks:

AVARDI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 289; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AVARDI OÜ kohta arvamuslugu!"

AVARDI OÜ hetkeolukord

Juba 289 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Allan Ulm (13.02.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

13.11.18 registreeritud ettevõte alustas tööd veebruar 2019, võttes ettevõttesse tööle 2 inimest. Peale esimese töö tegemist tuli ettevõte tegevusse paus ning uuesti alustati juunis 2019.

Ettevõtte põhitööks on vundamentide ehitus, kuid tegeletakse ka muude ehitustöödega,s.h katusekatte vahetus, korterite renoveerimine, büroopindade uuenduskuuri läbiviimine.

2020 aastal teostati mitmeid vundamentide ehitusi ning hetkel on pooleli maja täisrenoveerimine, mille tõttu on ettevõtte aasta lõpp tõi kahjumi, kuna ostetud materjalid kantakse koheselt kuluks, kuid pole jõutud veel objektil neid ära kasutada.

2021. aastal teostati mitmete elamute ehitusi. Majandusaasta vahetusega on veel mitmed ka pooleli. Sel aastal on osaliselt objektidel viibivad materjalid kantud varudesse, kuna materjalide hinnad kasvavad hoogsalt. 2021. aastal soetati ka tööbuss töölistele, et oleks võimalik objektile vedada materjale hõlpsamalt.

2022. aastal lõpetati pooleli olevad ehitised ning alustati mitme uue objektiga, mille valmimine on 2023 suvel.

AVARDI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.