Rohkema info nägemiseks:

1OT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2725; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta 1OT OÜ kohta arvamuslugu!"

1OT OÜ hetkeolukord

Juba 2725 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

1oT OÜ ülevaade 1oT OÜ on mobiilsideoperaatoritest sõltumatu võrguühenduse pakkuja asjade interneti (ingl. k. Internet of Things või IoT) ettevõtetele. 1oT koondab erinevad mobiilsideoperaatorite teenused ühele platvormile ning võimaldab targa seadme tootjatel saada võrguühendus 190 riigis ühelt pakkujalt koos ühe iseteenindusplatvormi, kasutajatoe, arve ja eSIM-kaardiga.

1oT kliendid kas opereerivad tarkade seadmetega eri riikides või müüvad oma seadmeid eri riikidesse ning soovivad eSIM- kaarte, et ühendada need seadmed internetti. 1oT lahendab probleemi, et sellised ettevõtted ei peaks eri riikides majandama erinevate mobiilsideoperaatorite ja SIM-kaartidega, vaid saavad 1oT kaudu ligipääsu paljude mobiilsideoperaatorite teenustele läbi eSIM-kaardi.

1oT teenust kasutavad näiteks: 1) tõukerataste jagamisteenuse pakkujad, 2) targa linna sensoritega opereerivad ettevõtted, 3) logistikafirmad, kelle veoautodes või konteinerites on jälgimisseadmeid, jne. 1oT on müünud üle miljoni SIM- ja eSIM-kaardi IoT seadmetele, mis asuvad peamiselt Euroopas, Aafrikas, Aasias ja Põhja-Ameerikas. Kõrvaltegevusena litsentseerib 1oT oma

SIM-kaartide haldustarkvara (1oT Terminal) ja eSIM infrastruktuuri (1oT eSIM Core) mobiilsideoperaatoritele.

Rohkem informatsiooni leiate aadressilt https://1oT.com.

2022. aasta tulemused 2022. aasta osutus ettevõtte jaoks üle ootuste edukaks. Keskendusime äri kasvatamisele ning seda ennekõike läbi digikanalite.

Meie kliendibaas on ülemaailmne ning hajutatud eri sektorite lõikes.

Lisaks kliendibaasi kasvatamisele viisime lõpule eSIM-tehnoloogia infrastruktuuri arendamise, mis võttis aega ca 2 aastat, kuid sai aasta teises pooles valmis ning ka GSMA poolt sertifitseeritud. GSMA näol on tegemist ülemaailmse ühinguga, mis esindab mobiilsideoperaatorite huve. Tegemist oli 1oT tegutsemise ajaloo ühe suurima ja kõige keerukama arendusega.

Suurematest saavutustest võib välja tuua: 1) Kasvatasime kliendibaasi igal kuul keskmiselt 10 uue kliendi võrra. Keskendusime väiksematele ettevõtetele, kelle jaoks on kõige keerulisem leida ülemaailmset paindlikku võrguühenduse teenust.

2) Kliendid on kasutanud meie võrguühendust 173 riigis üle maailma. 1oT võimekus on pakkuda võrguühendust 190 riigis.

3) 1oT omandas majasiseselt arendatud eSIM-tehnoloogia infrastruktuurile GSMA SAS-SM sertifikaadi, mis tähendab, et meie infrastruktuur on ainuke selletaoline Ida-Euroopas ning üks 43st maailmas. Sertifitseeritud infrastruktuuri omamine tähendab seda, et 1oT omab tehnoloogiat, mis on seotud eSIM kaartide juhtimise ning haldamisega.

4) Novembris 2022 asutasime tütarettevõtte Ameerika Ühendriikides, Chicagos (1oT USA, LLC), et laiendada kliendibaasi nii Põhja- kui ka Lõuna-Ameerikas.

Ettevõtte 2022. aasta käive oli 3,5 miljon eurot, bilansimaht 2,6 miljonit eurot ning puhaskasum 0,9 miljonit eurot. Ettevõtte keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 22.

2023. aasta väljavaade 2023. aastal näeme ennast käibe ja klientide arvu poolest kasvavat. Jätkame keskendumist eSIM-kaartide müügile ning võrguühendusteenuse pakkumisele IoT sektorile, kuid kõrvaltegevusena planeerime litsentseerida SIM-kaartide haldustarkvara

1OT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.