Rohkema info nägemiseks:

AHT22 RESIDENCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1962; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AHT22 RESIDENCE OÜ kohta arvamuslugu!"

AHT22 RESIDENCE OÜ hetkeolukord

Juba 1962 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AHT22 Residence OÜ tegevuseks on osutada majutusteenust Pärnu linnas asuvates korterites.

2022. aastal tegeleti majutusteenuse osutamisega. Lähiaja eesmärgiks on muuta korterid atraktiivsemaks ka hooajavälisel ajal, eelkõige talveperioodil - et kliendid sooviksid veeta aega ja puhkust ka talvisel perioodil Pärnus ning majutuda meie korterites - hinnates korterite kvaliteeti, hubasust ja kaasnevaid võimalusi ning teenuseid. Selle saavutamiseks on kindlasti üks oluline aspekt püsiklientuur ja korduvkülastuste suurendamine. Ühing omab ka tegevusluba alkoholi ja tubakatoodete pakkumiseks.

2022. aastal juhatuse liikmele tasu ei makstud ja AHT22 Residence OÜ lõpetas aasta kahjumiga 14 285 EUR (mis tulenes põhiasjalikult amortisatsioonikulust).

AHT22 Residence OÜ omakapital 2022. aastal moodustab summa 253 254 EUR.

AHT22 RESIDENCE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.