Rohkema info nägemiseks:

PROGEPISIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 103; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PROGEPISIK OÜ kohta arvamuslugu!"

PROGEPISIK OÜ hetkeolukord

Juba 103 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Progepisik OÜ loodi 2018.a. detsembris ning 2023.a. oli meie ettevõttele viies tegutsemisaasta.

Ettevõtte põhitegevuseks on robootikaalaste huviringide läbiviimine lasteaialastele ja kooliõpilastele, samuti muud robootika- ja IKT alase huvitegevusega seotud tegevused, nt robootika- ja programmeerimisalased või reaalteadustega seotud töötoad, huviüritused, laagrid.

Progepisik OÜ on Eesti Teadushuvihariduse Liidu liige.

2023.aaastal oli meil 7 robootika huviringi, kokku 4 erinevas lasteaias.

Huviringide läbiviimisel kasutame mitmesuguseid erinevaid haridusroboteid (Lego WeDod, Clementonid, robothiired, ozobotid jne) ning erinevad

Lego mehaanikakomplekte (Lego Gadget, Lego Duplo Early Machines jne).

Kõrvaltegevustena viime läbi erinevaid IKT- ja robootikaalaseid koolitusi, töötubasid ning haridustehnoloogilist nõustamist, põhiliselt õpetajatele.

2023.a. viisime neid tegevusi läbi nii Haridus- ja Noorteameti (Harno) kui ka Teadushuvihariduse Liidu tellimusel.

Progepisik OÜ on ka täiendkoolitusasutus. 2023 sügisel viisime läbi kaks õpetajate täiendkoolitust Tallinna Südalinna koolis, kus osalesid õpetajad erinevatest Eesti maakondadest. Üks neist koolitustest käsitles STEM-teemaliste töötubade korraldamist/läbiviimist, teises õpetasime

Google Sites vahendi abil veebilehtede loomist.

Allhankena pakume väheses mahus ka elektripaigaldiste projekteerimisteenust,

Progepisik OÜs oli 2023.a. lõpu seisuga kokku 2 töötajat, mõlemad töötavad väga väikese osakoormusega (vastavalt 0,3 ja 0,01 kohta) oma ülikooliõpingute ja/või õpetajatöö kõrvalt. Üksikute projektide läbiviimiseks (nt Robotexi töötubade läbiviimine) oleme palganud lühiajalise käsunduslepingu alusel ajutist lisatööjõudu.

Progepisik OÜ kasum oli 2023.a. väga väike, kuna läbiviidavate huviringide arv vähenes ning ka muid tulusaid tegevusi oli võrreldes 2022 aastaga vähem. Põhjuseks see, et firma omanikud on ajaliselt rohkem panustanud pigem oma põhitöösse, Progepisikus huviringide juhendamine ja koolituste läbiviimine on neile rohkem nagu hobiks.

PROGEPISIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.