Rohkema info nägemiseks:

HANSAB IT SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1206; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta HANSAB IT SOLUTIONS kohta arvamuslugu!"

HANSAB IT SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 1206 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Hansab IT Solutions OÜ keskendub tarkvaral põhinevate ärilahenduste arendamisele, kus tarkvara-arenduse keskmes on klientide äriprotsesside efektiivsus ja nende digitaliseerimisele. Arendame integreeritud tark- ja riistvaralahendusi.

Ettevõte kuulub Hansab Group kontserni, mis on juhtiv tehnoloogiliste terviklahenduste pakkuja Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes.

2023. aastal jätkus arendustöö nii varasemalt alustatud projektide kui ka uute kliendiprojektidega. Jätkus aktiivne müügialane koostöö ja ühispakkumiste tegemine grupi Eesti ja Läti üksustega. Realiseeritud ja tellijatele üle antud välisprojektide maht moodustas aasta kokkuvõttes 46%.

Olulise osa ettevõtte käibest moodustasid Hansabi Entringo omatoodetel põhinevad klientide eriarendused, samuti Hansab Grupi ettevõtete äritegevuse laienemist toetavate infosüsteemide arendusprojektid.

Hansab IT Solutions OÜ müügikäive 2023. aastal oli 655 tuhat eurot, kasvades eelmise majandusaastaga võrreldes 18%. Ettevõtte aruandeaasta EBITDA oli 7 tuhat eurot ja netokahjum 15 tuhat eurot.

Tekkinud kahjum ja negatiivne omakapital kaetakse tulevaste perioodide kasumi arvelt.

2023. aasta teises pooles viidi lõpule ettevõtte ainuosaliku Hansab Group enamusosaluse müük Baltikumi suurimale erakapitalifondile

BaltCap. Lisaks algatati 2023. aastal lõpus ühinemisprotsess, mille käigus liidetakse ettevõttega infra- ja IT tugiteenustele keskendunud Hansab

Gruppi kuuluv Ellore OÜ. Ettevõtete ühendamise järgselt tuuakse kõik Ellore OÜ tegevusega seotud teenused, lepingud, õigused, kohustused, samuti varad ja töötajad Hansab IT Solutions alla.

Alates 1. jaanuarist 2024, võttis Hansab IT Solutions OÜ üle ka liidetava ettevõtte poolt esitatavate teenuste ning nende eest arveldamise õigused ning on tarnijate ja klientidega sõlmitud lepingutes õigustatud osapooleks. Ettevõtete lõplik ühinemine viiakse lõpule 2024. aasta jooksul.

Hansab IT Solutions OÜ omab 2024. aastaks kokkuleppeid klientidega uute arendusprojektide osas.

Tallinnas, 12. veebruaril 2024.a

Ando Noormets

Hansab IT Solutions OÜ juhatuse liige

HANSAB IT SOLUTIONS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.