Rohkema info nägemiseks:

PANDORA LAEGAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rõivakauplus, mis pakub laias valikus uusi ja kasutatud riideid naistele, meestele ja lastele. Pakume boksirenditeenust, kus kliendid saavad oma riided müüki tuua ja lisaraha teenida

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsite taskukohast ja keskkonnasõbralikku moevalikut nii endale kui ka perele? Siis olete jõudnud õigesse kohta! PANDORA LAEGAS OÜ on pühendunud sellele, et pakkuda laias valikus kvaliteetseid kasutatud rõivaid naistele, meestele ja lastele. Lisaks meie taskukohasele moele pakume ka ainulaadset boksi rentimise teenust, mis aitab teil oma garderoobi värskendada ilma suurt raha kulutamata.

Meie poes on kasutatud rõivad muutunud uueks moestandardiks. Need ei ole mitte ainult keskkonnasõbralikumad valikud, vaid pakuvad ka stiili ja kvaliteeti. Meie kollektsioonides leiate rõivad, mis sobivad igaks juhtumiks - alates igapäevastest riietest kuni erilisteni. Kvaliteetseid ja moekaid kasutatud riideid leidub naistele, meestele ja lastele.

Meie boksi rentimise teenus on suurepärane viis oma garderoobi värskendamiseks ilma, et peaksite uusi rõivaid ostma. Valige lihtsalt oma lemmikud meie kollektsioonist, rendige need boksi ja naudige moerõõmu. Kui soovite midagi uut proovida, võite alati oma rendiboksi vahetada, luues seeläbi endale alati uusi stiilivõimalusi.

PANDORA LAEGAS OÜ toetab keskkonnasõbralikku moed ja kasutab rõivaste valmistamisel jätkusuutlikke materjale. Meie eesmärk on aidata kaasa puhtamale planeedile ja teha moevalikud vastutustundlikult.

Kui olete huvitatud taskukohasest moest, mis toetab keskkonda, siis võtke meiega ühendust juba täna. PANDORA LAEGAS OÜ meeskond on siin, et aidata teil leida sobivaid rõivaid, rentida rendiboksi ja toetada säästlikku tarbimist. Oleme valmis teiega koostööd tegema ja leidma parima moelahenduse just teile!

Tutvuge toodetega meie e-poes!

E-POOD

PANDORA LAEGAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis P.

PANDORA LAEGAS OÜ on minu lemmikmoepood! Ma leian alati stiilseid ja taskukohaseid riideid ning rendiboksi teenus on tõeliselt nutikas viis oma garderoobi värskendamiseks.

- Jaan K.

Ma hindan väga nende keskkonnasõbralikku lähenemist. Kasutatud rõivad on suurepärane võimalus stiilselt riietuda, samal ajal aidates planeeti hoida.

- Anu T.

Olen oma laste garderoobi täiendanud PANDORA LAEGAS OÜ abiga ja olen väga rahul! Nad pakuvad suurepärast valikut lasterõivaid ning teenindus on alati sõbralik ja abivalmis."

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PANDORA LAEGAS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Pandora Laegas on ettevõte, mis loodi 2018. aastal. Selle asutamise peamine eesmärk oli pakkuda riiete jaemüüki. See on ettevõtte põhitegevus, mida tehakse peamiselt interneti või posti teel. OÜ Pandora Laegas on pühendunud oma klientidele kvaliteetsete rõivaste pakkumisele, mis on nii stiilsed kui ka mugavad. Aruandeperioodil oli OÜ Pandora Laegasel realiseerimise netokäive 128 712 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte majanduslikku tugevust ja stabiilsust. See näitaja on oluline, kuna see annab ülevaate ettevõtte finantsseisundist ja võimaldab hinnata selle

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas Pandora Laegas aitab keskkonda säästa ja luua uusi moevõimalusi?

Tänapäeva ühiskonnas on kiirmood saanud suureks probleemiks, põhjustades keskkonnaressursside ammendumist ja suurendades jäätmete hulka. Pandora Laegas on võtnu
ssb.ee
Tänapäeva ühiskonnas on kiirmood saanud suureks probleemiks, põhjustades keskkonnaressursside ammendumist ja suurendades jäätmete hulka. Pandora Laegas on võtnud endale eesmärgiks muuta see suundumus, aidates keskkonda säästa ja pakkudes samal ajal uusi moevõimalusi. Kasutatud rõivaste müük: vähendab jäätmeid ja ressursikulu Pandora Laegas on spetsialiseerunud kasutatud rõivaste müügile, mis aitab vähendada tekstiilijäätmeid ja ressursikulu. Kasutatud rõivaste ostmine ja müümine pikendab rõivaesemete eluiga, aidates vähendada nõudlust uute toodete järele. Selle tulemusel väheneb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.