Rohkema info nägemiseks:

MR KIVIMEISTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte tegeleb hauakivide ja hauaplaatide valmistamisega. Meie eesmärk on luua unikaalseid ja kvaliteetseid mälestusi oma lähedastele, mis kestavad põlvest põlve.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MR Kivimeister OÜ on Eestis tegutsev ettevõte, mis on spetsialiseerunud kivi- ja graniiditöödele, pakkudes laia valikut kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Oleme oma ala asjatundjad, kes mõistavad, kui tähtis on iga detail, kui jutt käib lähedaste mälestuste jäädvustamisest.

Iga hauakivi ja plaat, mille valmistame, kujutab endast mitte ainult mälestusmärki, vaid ka kunstiteost, mis on valmistatud südame ja hingega. Teame, kui emotsionaalne ja raske võib olla sellise mälestuse valimine, ja just seetõttu oleme pühendunud sellele, et aidata teil seda protsessi võimalikult lihtsaks ja lohutavaks muuta.

Lisaks kivitöödele tegeleme ka mitmete muude teenustega, mis aitavad tagada, et teie lähedaste mälestused oleksid hästi hooldatud ja esile tõstetud. Meie kogenud meistrid ja disainerid teevad tihedat koostööd igal sammul, tagamaks, et iga projekt kajastab teie soove ja vajadusi.

Olenemata sellest, kas soovite luua midagi traditsioonilist või kaasaegset, on MR Kivimeister OÜ teie kõrval, et aidata teid sel teekonnal. Meie eesmärk on hoida elus mälestusi, mida te hindate, ja muuta need igaveseks kivistunud kunstiteosteks, mis kestavad läbi aegade.

MR KIVIMEISTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne K.

Töökad ja sõbralikud meeskonnaliikmed ning paindlik lähenemine. MR KIVIMEISTER OÜ on suurepärane valik hauaplaatide ja hauakivide valmistamiseks!

- Kertu P.

Tänu MR KIVIMEISTER OÜ-le saime oma hauakivi saamiseks kõik vajalikud materjalid õigeaegselt ja kvaliteetselt.

- Kadri M.

MR KIVIMEISTER OÜ-lt tellitud hauapiirded on kestnud kauem kui ootasin ja ilusad ning vastavad minu soovidele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on võimalused hauakivide disainimisel?

Hauakivi on püsiv mälestusmärk surnule ning selle valimine ja disainimine on oluline protsess, mida tuleks hoolikalt kaaluda. Hauakivide disainil on erinevaid võimalusi ja ideid ning see artikkel annab ülevaate mõnedest populaarsematest disainilahendustest. Lihtne ja klassikaline disain Lihtne ja klassikaline disain on üks populaarsemaid hauakivide disainilahendusi. See hõlmab tavaliselt lihtsat kivi, millel on graveering lahkunu nime, sünni- ja surmakuupäevadega. Selle disainilahenduse eeliseks on selle elegantsus ja ajatus. Samuti on see sageli taskukohane valik. Personaalse disainiga

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on eestlaste matusetraditsioonid ajas muutunud?

Eesti matusetraditsioonid on aastate jooksul muutunud ja kohandunud vastavalt ühiskonna arengule ja kultuurilistele mõjutustele. Kuigi tänapäeval võib leida pal
ssb.ee
Eesti matusetraditsioonid on aastate jooksul muutunud ja kohandunud vastavalt ühiskonna arengule ja kultuurilistele mõjutustele. Kuigi tänapäeval võib leida palju erinevaid matusekorralduse viise, on siiski mitmeid traditsioone, mis on püsinud Eesti matusekultuuris läbi aegade. Vanemad traditsioonid Eesti vanematel traditsioonidel oli matustel suur tähtsus, sest nendes usuti, et see on viimane võimalus austada surnut ja hüvasti jätta. Enne matuseid toimusid sageli lahkunud inimese kojuviimise tseremooniad. Pärast lahkumist tuli lahkunu koju tuua kirstus või mõnel juhul isegi üle õla

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.