Rohkema info nägemiseks:

AUTOPITTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsetele hooldus- ja remonttöödele, pidurite hooldusele, autode varuosadele, mootorite remondile ning veermiku parandustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus teie sõidukit koheldakse suurima hoolitsuse ja asjatundlikkusega. Me ei ole lihtsalt teeninduskeskus; me oleme teie teekonna kaitsjad. Missiooniga pakkuda põhjalikke hooldus- ja remonditeenuseid, tagame, et iga meie garaaži veerev auto saab osaliseks vajalikust tähelepanust, et see töötaks parimal viisil ja hoiaks teid teel turvaliselt.

Meie lugu algas kirest autode vastu ja visioon luua autode omanikele teeninduse oaas. Mõistame, et teie sõiduk on rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on osa teie igapäevaelust, hädavajalik kaaslane, mis väärib kõrgeimat hooldusstandardit. Seetõttu pakume laia valikut teenuseid, alates mootori- ja piduriremontidest kuni šassii hoolduseni, mida teostavad meie oskustöölised, kes jagavad meie pühendumust tipptasemele.

Meie teenuste südames on hoolikalt valitud valik kvaliteetseid varuosi. Olgu teil vaja lihtsat asendust või keerulist remonti, meil on osad ja teadmised, et saada teie sõiduk taas teele kindlustundega. Meie inventuur hõlmab nii uusi kui kasutatud esemeid, tagades, et teil on juurdepääs parimatele toodetele konkurentsivõimeliste hindadega.

Meie loosung, 'Meilt leiate sõidukile kõik, mida vajate!', võtab kokku meie pühendumuse teie sõiduki jõudlusele ja teie meelerahule. Oleme oma töö üle uhked ja see kajastub meie klientide usalduses ja lojaalsuses. Olgu teil vaja tavapärast kontrolli või kiiret remonti, võite kindel olla, et teie auto on osavates kätes.

Külastage meid aadressil Pärnuväli 6, Paide 72720, ja kogege autode hooldust, mis ületab tavalist. Laske meil olla peatuspaik, mis hoiab teie sõidukit – ja teie elu – sujuvalt käimas!

Võta ühendust

AUTOPITTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin O.

Olen alati leidnud kõik, mida vajan, sõiduki hoolduse ja remondi osas, sellest ettevõttest.

- Lauri P.

Olen toonud oma auto siia nii pidurite hoolduseks kui ka mootori remondiks ning igal korral on tulemus olnud hea.

- Priit H.

Kui otsite usaldusväärset kohta, kus leida kvaliteetsed autovaruosad ja teha veermiku parandust, siis olete õiges kohas.

5 märki, et teie sõiduki pidurid vajavad tähelepanu

Teie sõiduki pidurid on kriitilise tähtsusega ohutuselement ja nende korrapärane hooldus on vajalik nõuetekohaseks toimimiseks. Pidurite kulumise või rikke märkide mõistmine on hädavajalik teie ohutuse tagamiseks teel. Selles postituses vaatleme viit peamist näitajat, mis võivad viidata sellele, et teie pidurid vajavad professionaalset tähelepanu. Märk 1: Ebatavalised helid pidurdamisel Kui kuulete kõrget vilistavat või krudisevat heli pidurite rakendamisel, on see sageli märk sellest, et teie piduriklotsid on kulunud ja vajavad väljavahetamist. Seda müra põhjustab tavaliselt väike metallist

Dropdown

kõik artiklid

Mootori hoolduse käsiraamat

Regulaarne mootori hooldus on sõiduki pikaealisuse ja jõudluse alustala. See tagab, et sinu mootor töötab sujuvalt, efektiivselt ja väldib tulevikus kulukaid re
ssb.ee
Regulaarne mootori hooldus on sõiduki pikaealisuse ja jõudluse alustala. See tagab, et sinu mootor töötab sujuvalt, efektiivselt ja väldib tulevikus kulukaid remonte. Sõidukiomanikele Paide piirkonnas on mootori hoolduse põhitõdede mõistmine hädavajalik, et hoida oma autot või autoparki tipptingimustes. Varajaste mootoriprobleemide märkamine võib säästa aega ja raha. Sümptomid nagu kummalised helid, vähenenud jõudlus, suurenenud kütusekulu ja armatuurlaual süttivad hoiatustuled ei tohiks jääda tähelepanuta ja vajavad kohest sekkumist. Mootori tundmaõppimine Mootor koosneb mitmest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.