Rohkema info nägemiseks:

TECHODESK CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 462; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TECHODESK CONSULTING OÜ kohta arvamuslugu!"

TECHODESK CONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 462 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Ivar Anneljas (16.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Techodesk Consulting OÜ loodi 07.01.2019. Meie ettevõtte peamine tegevusala on pakkuda erinevaid IT-süsteemide konsultatsioone. Pakume tuge ja aitame välja töötada projektihalduse ning siseveebi lahendusi. Hoolitseme tarkvara töös hoidmise eest ja pakume kasutajatuge töötajatele tarkvara kasutamisel. 2021. aastal laiendasime oma tegevust ning avasime e-poe, mis võimaldab klientidel mugavalt osta stiilset mööblit.

Ülevaade 2023. aastast 2023. aasta oli meie ettevõtte jaoks erakordselt edukas ja täis põnevaid arenguid. Suurendasime märkimisväärselt oma töömahtu

IT-konsultatsiooni valdkonnas, mis võimaldas meil oma tegevust jõudsalt laiendada. Meie peamiste saavutuste hulka kuulusid tööprotsesside ulatuslik automatiseerimine ning meie veebilehe sinuasi.ee arendamine, kuhu oleme pühendanud hulgaliselt aega ja energiat.

Üks kõige märkimisväärsemaid edusamme oli AI-lahenduste kasutuselevõtt. Oleme alustanud töödega, mis hõlmavad tehisintellekti rakendusi, et muuta kogu meie tegevus, alates e-poe haldamisest kuni IT-lahenduste pakkumiseni, veelgi efektiivsemaks ja kulusäästlikumaks. AI abil oleme suutnud automatiseerida mitmeid rutiinseid protsesse, parandada andmeanalüüsi täpsust ja pakkuda klientidele personaalset kogemust.

See tehnoloogia on avanud meile uusi võimalusi, aidates meil pakkuda innovaatilisi lahendusi ja viies meie ettevõtte täiesti uuele tasemele!

Tootearendus ja innovatsioon

E-poe avamine on aidanud meil jõuda uute sihtgruppide ja klientideni, kes otsivad kvaliteetset mööblit taskukohase hinnaga. Tagame klientidele meeldiva ostukogemuse alates tellimuse esitamisest kuni mööbli kohaletoimetamiseni. 2023. aastal jätkasime sinuasi.ee arendamist, millele oleme palju energiat panustanud. See projekt on olnud oluline osa meie kasvust ja laienemisest.

Lisaks oleme alustanud aktiivset uurimistööd, et siseneda Skandinaavia turule. Oleme kindlad, et meie tooted ja teenused leiavad seal sooja vastuvõtu ning näeme selles suunas palju kasvupotentsiaali.

Paralleelselt sellega keskendume ka tehisintellekti (AI) ja klienditoe täiustamisele AI abil. Oleme uurinud erinevaid viise, kuidas AI-d integreerida, et parandada kliendikogemust ja muuta meie operatsioonid veelgi sujuvamaks. AI-lahendused aitavad meil automatiseerida klienditoe protsesse, pakkuda kiiremat ja täpsemat abi ning parandada üldist kliendirahulolu.

Otsime aktiivselt uusi partnereid, kelle tooteid saaksime oma kodulehel müüa – see on osa meie strateegiast laiendada oma tooteportfelli ja pakkuda klientidele rohkem valikuid. Uute partneritega koostöö avardab meie võimalusi ja toob meie klientidele veelgi rohkem kvaliteetseid ja innovaatilisi tooteid.

Tulud, kulud ja kasum

Ettevõtte müügitulu 2023. aastal oli 105 063 eurot (2022. a: 101 359 eurot) kasvades ligikaudu 4% võrreldes 2022. aastaga. Majandusaasta kasumiks kujunes 47 469 eurot (2022. a: 52 677 eurot) kahanedes ligikaudu 10% võrreldes 2022. aastaga. Müügitulu suurenemine, kuid kasumi kahanemine viitab kaupade ja teenuste sisseostuhindade üldisele kasvule.

2023. aastal soetas ettevõte põhivara 26 874 euro väärtuses (2022. a: 2623 eurot).

Personal

Ettevõtte keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 töötaja (2022. a: 1 töötaja). 2023. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud koos maksudega 16 761 eurot (2022. a: 10 872 eurot).

2024. aastal on meie plaanis meeskonda laiendada, et pakkuda rohkem konsultatsiooniteenuseid ning keskenduda AI-toega e-poe arendamisele. Lisatöötajate palkamine võimaldab meil tõhusamalt hallata meie laienevat tegevust ja pakkuda klientidele veelgi kõrgema tasemega teenindust.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks ja tulevikuplaanid 2024. aastal on meie ettevõtte peamised plaanid ja eesmärgid suunatud jätkuvale kasvule ja innovatsioonile. Keskendume järgmistele valdkondadele: (cid:127) Meeskonna laiendamine: Planeerime palgata täiendavaid spetsialiste, et tugevdada meie konsultatsiooniteenuste võimekust ja toetada

AI-toega e-poe arendamist. Uute töötajate värbamine aitab meil suurendada tootlikkust ja pakkuda klientidele veelgi paremat teenindust.

(cid:127) AI lahenduste integreerimine: Jätkame tehisintellekti lahenduste arendamist ja integreerimist, et muuta meie operatsioonid efektiivsemaks ja kulutõhusamaks. AI kasutamine võimaldab meil parandada kliendikogemust ja optimeerida e-poe toiminguid.

(cid:127) Uutele turgudele sisenemine: Uurime võimalusi laienemiseks Skandinaavia turule. Näeme selles piirkonnas suurt potentsiaali meie toodetele ja teenustele ning oleme kindlad, et suudame seal edukalt konkureerida.

(cid:127) Tooteportfelli laiendamine: Otsime aktiivselt uusi partnereid ja tooteid, et laiendada meie tootevalikut ja pakkuda klientidele rohkem valikuvõimalusi. See strateegia aitab meil rahuldada erinevate klientide vajadusi ja suurendada müügitulu.

(cid:127) Innovatsioon ja arendus: Jätkame sinuasi.ee veebilehe arendamist ja täiustamist. Investeerime aega ja ressursse, et muuta meie veebipõhine platvorm veelgi kasutajasõbralikumaks ja funktsionaalsemaks.

(cid:127) Kliendikogemuse parandamine: Pühendume kliendikogemuse parandamisele läbi pideva tagasiside kogumise ja analüüsimise. Meie eesmärk on pakkuda iga kliendikontakti kaudu erakordset teenindust ja lahendusi.

TECHODESK CONSULTING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.