Rohkema info nägemiseks:

ULTIMATEBEAUTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetse iluvitamiinide brändi Biosyte edasimüüja Eestis. Meie e-poes on suur valik ilu- ja tervis vitamiine. Alusta meiega teed sisemise ja välise ilu poole!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sinu ilu ja heaolu peegeldavad sinu sisemist sära. UltimateBeauty, Prantsusmaa nutrikosmeetika liidri Biocyte ametlik edasimüüja Eestis, toob sulle võimaluse avastada ilu, mis algab seestpoolt.

Elu tänapäeval on kiire ja nõudlik. Me jongleerime töö, pere ja muude kohustustega ning sageli unustame enda eest hoolitseda. Just siin tulebki appi nutrikosmeetika, mis ühendab endas ilu- ja toidutööstuse, pakkudes sinu kehale toetust elutähtsate toitainete näol. Ingliskeelne sõna "nutricosmetics" viitab toitaineterikka kosmeetika kontseptsioonile, mis toimib sinu keha seespoolt väljapoole.

Vananemisega kaasnevad sageli muutused meie välimuses ja üldises tervises. Need ilmingud tulenevad asjaolust, et meie organism hakkab vananedes tootma vähem olulisi aineid, nagu kollageen, hüaluroonhape, elastiin ja koensüüm Q10. See omakorda toob kaasa naha lõtvumise, kortsude tekkimise ja keha vastupanuvõime vähenemise. Kuigi paljud vananemisvastased kreemid suudavad nahka niisutada ja kortsusid ajutiselt täita, jäävad need mõjud tihti pinnapealseks.

UltimateBeauty tõi Eestisse Prantsusmaa nutrikosmeetika liidri Biocyte tooted, et pakkuda sinule tõelist ilu ja heaolu seestpoolt. Meie brändi loomise taga on aastatepikkune kogemus toidulisandite sektoris ning soov tuua turule tooted, mis toimivad sinu kehas sügavamalt ja tõhusamalt.

Miks on UltimateBeauty tooted erilised? Sest me teame, et sinu elu võib olla kiire ja stressirohke ning aega enda eest hoolitsemiseks jääb sageli napiks. Seetõttu oleme ka ise loonud toitainerohked kummikommid, milles sisaldub kolmekordne ilueliksiir - kollageen, hüaluroonhape ja koensüüm Q10. Need kolm koostisosa toimivad sünergias, pakkudes sinu kehale just seda, mida ta vajab, et säilitada nooruslik välimus ja tervis.

Kas soovid leida uut energiat ja elujõudu? Kas tahad säilitada nooruslikku välimust ja enesekindlust? UltimateBeauty on siin, et aidata sul avastada ilu, mis algab seestpoolt. 

Koduleht

ULTIMATEBEAUTY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Elsa U.

Mugav tarbida ja toimivad hästi!

- Kristi E.

Väga hea toode, nahk palju siledam ja säravam!

- Anni R.

Mõnusalt värske ja magusa maitsega kollageeni pulber!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ULTIMATEBEAUTY OÜ tegevusaruanne 2022

UltimateBeauty OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2019. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud oma põhitegevusele, mis seisneb jaemüügis muudes spetsialiseerimata kauplustes (EMTAK 47191). UltimateBeauty OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest pakkuda klientidele ainulaadseid ja kvaliteetseid tooteid.2022. aastal keskendus UltimateBeauty OÜ peamiselt nutrikosmeetika müügile. Nutrikosmeetika on kosmeetikatööstuse uusim trend, mis ühendab toitumise ja ilu. See hõlmab tooteid, mis on mõeldud nii tarbimiseks kui ka nahale kandmiseks, et parandada naha välimust ja tervist seestpoolt.

Dropdown

kõik artiklid

UltimateBeauty: sinu ilu ja tervise salarelv maitsvate kummikommide kujul

Kiire elutempo, töö, pere ja muud kohustused võivad muuta enda eest hoolitsemise väljakutsuvaks ülesandeks. Tervisliku toitumise ja ilu säilitamine võivad tundu
ssb.ee
Kiire elutempo, töö, pere ja muud kohustused võivad muuta enda eest hoolitsemise väljakutsuvaks ülesandeks. Tervisliku toitumise ja ilu säilitamine võivad tunduda aja ja vaeva nõudvana, kuid see on just siis, kui UltimateBeauty astub mängu. Meie eesmärk on muuta ilu ja tervise hoidmine lihtsamaks ja maitsvamaks kui kunagi varem. Tutvustame sulle meie enda brändi UltimateBeauty, mille toodetega võid unustada keerulised toidulisandite tarbimise viisid ja nautida maitsvaid kummikomme, mis sisaldavad kolmekordset ilueliksiiri. UltimateBeauty kummikommid on loodud spetsiaalselt selleks, et toetada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.