Rohkema info nägemiseks:

KODUGURMEE.EE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme keskendunud kvaliteetsete ja mitmekülgsete toiduelamuste pakkumisele hubases keskkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kodune maitse kohtub gurmeekõrgpunktiga. Kodugurmee.ee OÜ-s usume, et iga söögikord peaks olema maitsete pidu, mis rõõmustab teie maitsemeeli ja soojendab südant. Meie missiooniks on pakkuda erakordset valikut poke kausse, kohvikunaudinguid ja catering-teenuseid neile erilistele, intiimsetele koosviibimistele.

Kujutage ette õhtut, kus te naudite hoolikalt valmistatud 5-käigulist õhtusööki, iga roog on meie kulinaarse kunstilisuse kirglik tunnistus. Ainult 79 euro eest inimese kohta pakume teile mitte ainult meeltele pidu, vaid üllatame teid ka kahe lisakäiguga, mis jätavad teid lummatuks. Ja gurmaanidele on meie sommeljee valitud veinipaarid täiuslikuks kaaslaseks, et tõsta teie einestamiskogemust.

Meie menüü on maitsete mosaiik, kus on esindatud värsked austrid, Foie Gras'i rikkalik dekadents, erksad salatid meie erikastmega ning eelroad nagu uuenduslik Krabuccino. Pearoad nagu maheda maitsega Rohumaa veise entrecote ja metsiku hirve sisefilee delikaatsed maitsed on viidud täiuslikkuseni. Ja meie taimetoitlastest sõpradele on Austerserviku lasanje loomine, mis määratleb teie taimetoidu ootused uuesti.

Lõpetage oma kulinaarne teekond magusa noodiga meie Creme Brulee või vegan-sõbraliku Kookose Panna-cottaga, iga magustoit on omaette meistriteos.

Kodugurmee.ee OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt kohvik. Oleme sihtkoht neile, kes otsivad koduse maitse nautimist, tõstetud tasemele. Meie pühendumus kvaliteedile, värskusele ja uuenduslikkusele on ilmne igas ampsus. Olgu teil vaja kiiret poke kaussi, rahulikku kohvikukogemust või eritellimusel cateringi väikesele üritusele, oleme siin, et pakkuda teile parimat.

Liituge meiega ja asuge gastronoomilisele seiklusele, mis tähistab söömise rõõmu. Anduge koduse fine dining luksusele. Võtke meiega ühendust juba täna ja laseme teie järgmisest söögikorrast unustamatu elamuse.

Kodugurmee.ee OÜ-ga räägib iga roa loo- las me räägime teie oma.

Kontakt

KODUGURMEE.EE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

Parim poke kausi kogemus, mida olen kunagi saanud!

- Laura S.

Kodugurmee üllatas meid positiivselt oma maitsete ja kvaliteediga!

- Jaan K.

Eriti muljetavaldav oli nende tähelepanu detailidele igas roas!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas valmistada kodus parim boke kauss?

Poke kausid, mis pärinevad Hawaiilt, on vallutanud kulinaarse maailma, pakkudes kohandatavat ja tervislikku söögikogemust. Need kausid ei ole mitte ainult silmale ilusad, vaid ka maitsete ja tekstuuride sümfoonia, mida on kodus lihtne taasluua. 1. samm: Baasi valimine Iga poke kausi aluseks on baas. Populaarsed valikud hõlmavad sushi riisi, pruuni riisi, kinoat või isegi lehtrohelisi madala süsivesikusisaldusega variandina. Keeda oma baasi pakendi juhiste järgi, kuni see on kohev ja maitsestatud vastavalt sinu eelistustele. Autentse puudutuse jaoks maitsesta sushi riisi segu riisiäädika,

Dropdown

kõik artiklid

Milline vein sobib kõige paremini erinevat tüüpi toitudega - eelroogadest desserdini?

Veini sobitamise teekond algab põhiprintsiipide mõistmisest, mis juhivad toidu ja veini harmooniat. Tegemist on tasakaalu leidmisega, kus veini omadused täienda
ssb.ee
Veini sobitamise teekond algab põhiprintsiipide mõistmisest, mis juhivad toidu ja veini harmooniat. Tegemist on tasakaalu leidmisega, kus veini omadused täiendavad roa maitseid, tõstes üldist söögikogemust. Veini sobitamine õhtusöögiga pole lihtsalt maitse küsimus; see on kulinaarne kunst, mis võib tõsta lihtsa eine gurmeekogemuse tasemele. Õige vein võib rõhutada sinu roa maitseid, luues sünergia, mis on suurem kui osade summa. Veini sobitamine erinevate köökidega On ajaproovile vastu pidanud veinide ja toitude sobitamisi, mis on aegade jooksul püsinud. Näiteks klassikaline Prantsuse paar

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.