Rohkema info nägemiseks:

VR REBUILDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Peamiselt tegeleme kaubikute ja tarbesõidukite ümberehitusega. Meie meeskonna suurim ja tugevaim omadus on kokkuhoidvus ning leidlikkus, millega saame me oma klientidele garanteerida just parimad võimalikud lahendused ja parima kvaliteedi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VR Rebuilding on teie usaldusväärne partner tarbesõidukite ja erisõidukite ümberehitamisel ning spetsiaalsete pealisehituste valmistamisel. Oleme tuntud oma professionaalse ja kogenud meeskonna poolest, kes on pühendunud mitmekülgsetele lahendustele ja tipptasemel kvaliteedile. Meie eesmärk on mitte lihtsalt vastata klientide ootustele, vaid ületada need, pakkudes personaalseid ja paindlikke lahendusi vastavalt teie vajadustele ja soovidele.

Mis teeb meid eriliseks? See on meie meeskond - kokkuhoidvad ja leidlikud eksperdid, kes teavad, kuidas muuta teie kaubik või sõiduk vastavaks teie unistustele. Meie kõige suurem tugevus peitub meie võimes leida loomingulisi ja praktilisi lahendusi, et tagada teie sõiduki maksimaalne kasutegur.

VR Rebuilding pakub mitmekülgset teenuste valikut, mis hõlmab kõike alates kaubaruumi vineerimisest kuni kaubikute ümberehitamiseni reisijate veoks või isegi autoelamuks. Meie spetsialistid on eksperdid isotermiliste kaubikute, mobiilsete töökodade, BOTT kaubikute sisutuslahenduste ja palju muu alal. Meie eesmärk on pakkuda terviklikke lahendusi, mis vastavad teie nõudmistele ja ületavad ootusi.

Kõik meie poolt teostatud tööd ja lahendused vastavad rangelt Euroopa Liidu kehtivatele direktiividele. See tagab mitte ainult teie sõiduki turvalisuse, vaid ka selle, et kõik meie tööd on kõrgeima standardiga ja vastavad professionaalsetele ootustele.

Lisaks pealisehitustele pakume ka laia valikut lisavarustust, alates kaitseraudadest kuni täiendava küttesüsteemini. Meie eesmärk on mitte ainult muuta teie sõiduk funktsionaalseks, vaid ka lisada sinna kõik vajalik, et muuta iga sõit mugavaks ja ohutuks.

Meie katuseraamid ja -platvormid on valmistatud kõrgekvaliteedilisest materjalist, tagades ohutu ja mugava kasutamise igas olukorras. Need lisavad mitte ainult sõiduki funktsionaalsust, vaid ka stiili ja vastupidavust.

Olenemata sellest, kas vajate lihtsat kaubaruumi vineerimist või täielikku sõiduki ümberehitust autoelamuks, on VR Rebuilding teie usaldusväärne partner. Meie meeskond on pühendunud teie visiooni elluviimisele, pakkudes tipptasemel lahendusi ja teenuseid igale klientidele.

Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage uued võimalused oma sõidukite jaoks!

Koduleht

VR REBUILDING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle K.

Sõiduki remont käis kiirelt ja tulemus on väga kvaliteetne.

- Andres A.

Väga hindan nende personaalset lähenemis, tegi koostöö veel paremaks!

- Mirko E.

Tulemus ületas mu lootused, aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VR REBUILDING OÜ tegevusaruanne 2022

VR Rebuilding OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2019. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud väikebusside ümberehitamisele, sõidukite remondile ja hooldusele. Nende põhitegevusala on seega autotööstus, kus nad on suutnud endale kindla koha luua.2022. aastal saavutas ettevõte märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 422 510 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud tegev vaid mõned aastad. See näitab, et VR Rebuilding OÜ on oma valdkonnas konkurentsivõimeline ja suudab pakkuda kvaliteetseid teenuseid, mis on klientide poolt hinnatud. Ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteet teie tiimile VR Rebuildinguga

Kas otsite võimalust muuta oma kaubik mugavaks ja funktsionaalseks meeskonnasõidukiks? VR Rebuilding pakub just seda - mitte lihtsalt istmeid, vaid täiuslikult
ssb.ee
Kas otsite võimalust muuta oma kaubik mugavaks ja funktsionaalseks meeskonnasõidukiks? VR Rebuilding pakub just seda - mitte lihtsalt istmeid, vaid täiuslikult kohandatud ja luksuslikke lahendusi, mis muudavad iga sõidu mugavaks ja meeldejäävaks kogemuseks. Meie kiirliitega istmed ja paljud teised ümberehituse lahendused panevad teie sõiduki vastama teie unistustele ja vajadustele. Kaubiku ümberehitus meeskonnasõidukiks algab mugavusest. Meie kiirliitega istmed on disainitud nii, et need tagavad kõrgeima turvalisuse ja mugavuse kõigile reisijatele. Paigaldame istmed spetsiaalsetele siinidele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.