Rohkema info nägemiseks:

TK AUDIO DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete helisüsteemide, sõidukite mürasummutuse ja kohandatud audio-video lahenduste kujundamise, ehitamise ja paigaldamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast TK AUDIO DESIGN OÜ-sse, kus me usume, et iga noot loeb ja iga löök on oluline. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete helisüsteemide, sõidukite mürasummutuse ja kohandatud audio-video lahenduste kujundamisele, ehitamisele ja paigaldamisele. Kirg täiuslikkuse ja pühendumusega tipptasemele oleme pühendunud teie sensoorse kogemuse tõstmisele uutesse kõrgustesse.

Kontserdisaali südantlõhestavast bassist stuudiosalvestuse peente nüanssideni on meie eritellimusel valminud helisüsteemid projekteeritud pakkuma võrdlematut helitruudust. Kas soovite luua kaasahaaravat kodukino keskkonda või soovite parandada oma sõiduki akustikat sõiduki mürasummutustöödega, meie ekspertide meeskond on varustatud teie visiooni elluviimiseks.

Meie stereoseadmete müügi ja paigaldamise teenus tagab, et saate mitte ainult turu parimaid tooteid, vaid ka veatu paigalduse ja sujuva integreerimise oma ruumi. Neile, kes nõuavad erakordset, on meie erilahendused sõiduki audio-video jaoks kohandatud teie auto muutmiseks heli ja visuaali pühakojaks.

TK AUDIO DESIGN OÜ-s me ei müü lihtsalt tooteid; me pakume elamusi. Meie kvaliteedi ja kliendirahulolu pühendumus on ilmne igas projektis, mida ette võtame. Tõsta oma meeli! meie tipptasemel lahendustega ja liitu rahulolevate klientide sümfooniaga, kes on valinud meid oma partneriks teekonnal kuulmis- ja visuaalse õndsuse poole.

Alusta oma teekonda meiega täna. Uuri meie teenuseid ja lase meil luua helimaastik, mis resoneerib sinu hingega. Päringute ja kohandatud lahenduste jaoks võtke meiega ühendust aadressil info@example.com või helistage meile tasuta numbril 1800 254 2681. Meie näitusesaal ja paigaldustöökoda on avatud esmaspäevast laupäevani, 10:00 – 21:00, ja pühapäeval, 12:00 – 17:00, valmis teid tervitama täiusliku heli ja visuaali maailmas.

Kontakt

TK AUDIO DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Soovitan kindlasti nende teenuseid kõigile heliarmastajatele!

- Marten T.

TK AUDIO DESIGN OÜ on minu kindel valik helisüsteemidega seotud vajaduste jaoks.

- Anu R.

Nende kohandatud lahendused muutsid minu koduse kinoelamuse fantastiliseks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas võib mürasummutus parandada teie sõidukogemust?

Autoentusiastidele ja audiofiilidele ei ole sõidukogemus lihtsalt punktist A punkti B jõudmine; see on optimaalse mugavuse ja ülima helikvaliteediga teekonna nautimine. Mürasummutus mängib selles olulist rolli. Kuidas aga teada, millal teie sõiduk vajab mürasummutust? Vaatame märke. Müra teedel  Tee müra võib olla pidev tüütus, muutes vestlused raskeks ja pikad sõidud kurnavaks. See on teie rehvide veeremise, tuuletakistuse ja ümbritseva liikluse summaarne heli. Kui leiate end muusika helitugevust suurendamast, et ületada tee müra või kui teil on raske vestelda kaasreisijatega, on see selge

Dropdown

kõik artiklid

Mis on olulised tegurid kõrgkvaliteetse helisüsteemi paigutamisel ja seadistamisel?

Autofännidele ja audiofiilidele, kes otsivad täiuslikku helielamust, on see kirglik ja täpne teekond. Kohandatud helisüsteemi disain on kunst, mis ühendab tehni
ssb.ee
Autofännidele ja audiofiilidele, kes otsivad täiuslikku helielamust, on see kirglik ja täpne teekond. Kohandatud helisüsteemi disain on kunst, mis ühendab tehnilise oskusteabe sügava mõistmisega inimese audioeelistustest, et luua nii kaasahaarav kui ka isikupärane kuulamiskogemus. Helisüsteemi tuumaks on allikaseade, võimendid, kõlarid ja tihti ka bassikõlarid. Iga komponent mängib olulist rolli kõrge truudusega heli edastamisel. Kuid tõeline võlu peitub selles, kuidas neid elemente valitakse ja seadistatakse töötama harmoonias teie sõiduki ainulaadses keskkonnas. Iga auto ja iga kuulaja on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.