Rohkema info nägemiseks:

KALTER VENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on kohandatud ventilatsioonisüsteemide paigaldamine ja hooldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kalter Vent OÜ mõistab, et hingatav õhk on elu ja mugavuse alus. Seetõttu oleme pühendunud tipptasemel ventilatsioonilahenduste pakkumisele, mis tagavad, et teie keskkond ei oleks lihtsalt ruum, vaid puhta ja värske õhu varjupaik. 

Oleme leidnud oma niši ventilatsioonitööstuses, pakkudes terviklikku teenuste paketti, mis hõlmab ventilatsioonisüsteemide kõiki aspekte. Meie teekond algab põhjaliku mõõtmisega, et hinnata teie hoone konkreetseid ventilatsioonivajadusi. Seejärel liigume edasi ekspertkujundamise juurde, luues projekti, mis vastab kõigile regulatiivsetele standarditele ja sobib samal ajal teie isiklike või äri vajadustega.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne meie materjalide varustamises – ainult parim meie klientidele. Me tagame, et iga komponent, alates väikseimast liitmikust kuni kõige keerukama seadmeni, on hangitud usaldusväärsetelt tarnijatelt, tagades pikaajalise vastupidavuse ja usaldusväärsuse. Paigaldusprotsess viiakse läbi täpsusega, kui teeme vajalikud puurimistööd ja ehitame teie süsteemi, pidades silmas detailidele tähelepanu ja ohutusele pühendumist.

Kui füüsiline struktuur on paigas, keskendume seadistuste paigaldamisele. Meie osavad tehnikud paigaldavad ja seadistavad kõik seadmed ja agregaadid vastavalt teie kinnisvara konkreetsetele nõuetele, tagades optimaalse jõudluse. Kuid meie suhe ei lõpe sellega; me usume pikaajalistesse partnerlustesse. Seetõttu pakume põhjalikke hooldusteenuseid, et hoida teie süsteemi sujuvalt töötamas, tagades pidevalt meeldiva sisekliima.

Olgu tegemist hubase kodu, valitsushoone või spetsialiseeritud projektiga, meie portfell on tunnistus meie mitmekülgsusest ja ekspertiisist. Kalter Vent OÜ-ga valite partneri, kes seisab teie kõrval igal sammul – alates planeerimisest ja õige lahenduse leidmisest kuni jätkuva hoolduseni. Meie slogan, "Hinga kergemini, ela paremini – meie ventilatsioon loob puhta õhu igal hingetõmbel!" võtab kokku meie pühendumuse pakkuda ventilatsioonisüsteeme, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi.

Liituge meie pühendumusega puhtale õhule ja erakordsele teenindusele.

KONTAKT

info@kaltervent.ee , +372 5691 5335

Loome koos hingatava tuleviku.

KALTER VENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus igale murele.

- Andres

Tagasihoidlikud hinnad ja asjalikud spetsialistid.

- Liina

Töö tehti täpselt ja professionaalselt. Jäin tulemusega väga rahule.

KALTER VENT OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühing Kalter Vent OÜ on asutatud 2019 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on ventilatsiooni paigaldus ja remonditööd. Ettevõttes töötab kaks töötajat. Juhatuse liikmele ei ole juhatuse liikme tasu ega muid hüvesid välja makstud. 2023 aastal jätkab ettevõte sama tegevusega ja on jätkusuutlik

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et teie hoone ventilatsioon vajab uuendamist

Õige ventilatsioon on oluline tervisliku ja mugava sisekeskkonna säilitamiseks. See hõlmab siseruumide õhu vahetamist värske väliõhuga, mis aitab eemaldada saas
ssb.ee
Õige ventilatsioon on oluline tervisliku ja mugava sisekeskkonna säilitamiseks. See hõlmab siseruumide õhu vahetamist värske väliõhuga, mis aitab eemaldada saasteaineid, kontrollida niiskust ja reguleerida temperatuuri. Siiski võib paljudel hoonetel, nii vanadel kui ka uutel, puududa piisavad ventilatsioonisüsteemid, mis võivad põhjustada mitmesuguseid probleeme, mis mõjutavad elanike tervist ja hoone enda terviklikkust. Püsivad ebameeldivad lõhnad Kui märkate püsivaid ebameeldivaid lõhnu, mis ei haju isegi pärast puhastamist, võib see olla märk sellest, et hoone ventilatsioonisüsteem ei

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.