Rohkema info nägemiseks:

VRX SOLUTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
VRX Solution OÜ meeskond teostab plaatimis-, looduskivi- ja maalritöid. Tegeleme üksikasjalikult Teie erisoovidega ja pakume parimaid võimalikke erilahendusi. Oleme ausad, julged ja töökad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VRX Solution OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud plaatimis-, looduskivi- ja maalritöödele. Meie meeskond on pühendunud sellele, et tuua teie visioonid reaalsuseks, olgu need siis lihtsad või keerulised. Meie missioon on pakkuda teile parimaid erilahendusi ja täita teie erisoovid täpsuse ja pühendumusega.

Meie väärtused - ausus, julgus ja töökus - juhivad meid igapäevaselt. Oleme ausad oma klientidega ning pakume alati realistlikke ja läbimõeldud lahendusi. Me ei karda võtta riske, et saavutada parim tulemus. Meie meeskond on pühendunud ja valmis kõvasti tööd tegema, et teie ootused ületada.

VRX Solution OÜ usub, et vähemaga saab teha rohkem. Me hindame efektiivsust ja lihtsust ning püüame alati leida kõige optimaalsema viisi tööde teostamiseks. Meie jaoks on oluline ka inimlikkus - oleme alati valmis teiega suhtlema, kuulama teie soove ja vajadusi ning looma usalduslikku suhet.

Lõpuks, me usume, et võimatuid asju pole olemas. VRX Solution OÜ on valmis võtma väljakutseid vastu ja leidma loovaid lahendusi, et teie projektid oleksid edukad. Oleme teie usaldusväärne partner, kes viib teie ideed ellu. Ootame põnevusega võimalust teiega koostööd teha ja näidata, et kvaliteetne töö on meie kirg ja missioon.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

VRX SOLUTION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter P.

Eesti kvaliteetsete plaatimistööde jaoks on VRX Solution OÜ meeskond üks parimaid! Töö oli väga täpne ja viisakas. Meil oli väga hea meel, et nad saavutasid meie ootused.

- Mari-Liis M.

Meeskond tegi meie eritellimusel looduskivist duširuumi ja see oli nii ilus, et me oleme vaimustuses! Nad tegid professionaalset tööd ja suutsid meie eesmärke saavutada õigeaegselt.

- Jaanika J.

VRX Solution OÜ on tõestanud, et nad on usaldusväärsed ja kogenud partnerid. Nad tegid meie vannitoale ja pesuruumile väga head tööd. Suurepärane teenindus ja töökvaliteet!

VRX SOLUTION OÜ tegevusaruanne 2022

VRX Solution OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud põranda- ja seinakatete paigaldusele. See ettevõte on oma tegevust alustanud 2019. aastal ning on sellest ajast alates pidevalt kasvanud ja arenenud. VRX Solution OÜ on tõestanud end usaldusväärse ja kvaliteetse teenusepakkujana, mille peegelduseks on ettevõtte pidevalt kasvavad majandusnäitajad.2022. aastal oli VRX Solution OÜ müügitulu 826 tuhat eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta müügituluga, mis oli 716 tuhat eurot. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust edukalt laiendada ja suurendada oma klientide

Dropdown

kõik artiklid

Matilda maja - VRXSOLUTION

Toompea veerel, Kassisaba serval valmis Merko Ehitusel keskkonna vääriline Matilda Maja, mis pakub hubast kodu linna keskel.   Kaasaegsed ehituslahendused j
ssb.ee
Toompea veerel, Kassisaba serval valmis Merko Ehitusel keskkonna vääriline Matilda Maja, mis pakub hubast kodu linna keskel.   Kaasaegsed ehituslahendused ja materjalivalik projekteerimise algusfaasist alates tagavad mõnusa rahu.  Vannitubade ja tualettruumide seinapinnad on osaliset valminud just VRX Solution OÜ hella ja hoolika käe all. Siseviimistluses leidub keraamilisi plaate koridorides, trepikodades, esikutes, tualettruumides, vannitubades ja abiruumides, mille paigalduse teostasid meie professionaalsed ehitusspetsialistid. Matilda Maja siseviimistlus on valminud arhitekt Ahti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Eramu basseiniruum looduskiviga.
image
60*60 ja 60*120 plaadid
image
Eramu basseini astmed mosaiigist.
image
Kortermaja trepi plaat.
image
Wc 3D plaadid
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.