Rohkema info nägemiseks:

TEXTUURPUIT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume kõrgekvaliteedilise erlahendustega mööbli ja lemmikloomamööbli valmistamisele, kasutades ainult parimaid täispuitmaterjale.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marjanne T.

Meil on kodus mitu koera ja kass, kes kõik soovisid endale oma pesa. Kõigi eraldi pesad võtsid väga palju ruumi meie toast. Tellisime Textuurpuidust ühe suure kapi, kuhu sisse oli ehitatud mitu väiksemat puuri, mis on nüüd nii mõnus, sest see kapp on ka sisustuselemendina ja meeldib kõigile.

- Geidi K.

Väga meeldib disainpuur mu koerale ja kogu meie perele, sest see on väga ilus ja lisaks on sellel ka sahtlid, kuhu saame vajalikud asjad panna. Töö valmis kiiresti ja arvestati täpselt meie vajaduste ja soovidega.

- Robert A.

Meie pere on väga rahult Textuurpuidust tellitud eritellimusmööbliga. Meie tahtsime erinevat köögimööblit ja me saime täpselt seda, mida mõtlesime.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TEXTUURPUIT OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevus 2022. aastal oli erinevate mööbliesemete ja detailide tootmine. See hõlmas laia valikut tooteid, alates lihtsatest laudadest ja toolidest kuni keerukate kappide ja riiuliteni. Ettevõtte toodang oli mitmekesine, pakkudes klientidele laia valikut valikuid, mis vastavad nende individuaalsetele vajadustele ja eelistustele. Ettevõtte majandusaasta käive oli 74 386 eurot. See näitaja on oluline, kuna see annab ülevaate ettevõtte majanduslikust tervisest ja selle võimest genereerida tulu. Käive on üks peamisi näitajaid, mida investorid ja laenuandjad vaatavad, kui nad hindavad

Dropdown

kõik artiklid

Millepärast väärtustatakse täispuidust mööblit üha enam?

Täispuidust mööbli väärtustamine tuleneb mitmest põhjusest : Kestvus ja vastupidavus: Täispuidust mööbel on tavaliselt vastupidavam ja kestab kauem kui od
ssb.ee
Täispuidust mööbli väärtustamine tuleneb mitmest põhjusest : Kestvus ja vastupidavus: Täispuidust mööbel on tavaliselt vastupidavam ja kestab kauem kui odavamad mööblitooted, mis on valmistatud pressitud puidust, vineerist või MDF-st. Täispuidust mööbel on ka paremini suuteline vastu pidama igapäevasele kasutamisele ja kulumisele. Unikaalsus ja isikupära: Iga täispuidust mööblitükk on unikaalne, kuna looduslik puitmuster ja -tekstuur võivad varieeruda sõltuvalt puidu tüübist ja selle kasvutingimustest. See annab mööblile isikupära ja eristab seda massiliselt toodetud mööblist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.