Rohkema info nägemiseks:

JSM GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ehitustöödele ning kvaliteetsete katuse- ja terrassiehitusteenuste pakkumisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

JSM GRUPP OÜ-s usume, et kauni ja turvalise kodu alus algab tipust. Kirglikkusega täiuslikkuse poole ja pühendumusega suurepärasusele oleme pühendunud kvaliteetsete katuse- ja terrassiehitusteenuste pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Me spetsialiseerume kvaliteetsetele katuse- ja terrassiehitusteenustele.

Esimesest plaanist viimase katusekivini töötab meie oskuslik meeskond väsimatult, et tagada, et iga projekt oleks meie oskuste tunnistus ja meie klientide visioonide peegeldus. Olgu teil vaja paigaldada vastupidav katuseredel, nõudlikku katuseehitustööd või unistate eritellimusel terrassiehitusest, oleme käsitöölised, kes suudavad teie ideed ellu viia.

Meie teenused ei ole ainult struktuuride ehitamine; need on ruumide tõstmine uuele tasemele. Meie sloganiga püüdleme selle poole, et muuta teie väliaread hämmastavateks kodu laiendusteks. Kujutage ette, et astute välja oma uuele verandale, mis on ehitatud täpsusega ja kujundatud harmoonias teie kodu esteetikaga. Kujutage ette katuse luuki, mis on mitte ainult funktsionaalne, vaid ka sujuvalt integreeritud teie katuse süsteemi.

JSM GRUPP OÜ valimisel ei vali te ainult teenust; te võtate omaks partnerluse meeskonnaga, kes seisab kindlalt usaldusväärsuse, innovatsiooni ja kvaliteedi sammastel. Oleme ehitustööstuse esirinnas, pidevalt arendades oma tehnikaid, et tagada, et jääksime ehituse tipuks.

Meie pühendumus oma käsitööle kajastub igas ettevõetud projektis, igaüks neist on võimalus näidata meie pühendumust vastupidavusele, esteetikale ja funktsionaalsusele. Kutsume teid liituma meie rahulolevate klientide pärandiga, kes on usaldanud meid oma ruumide tõstmiseks uuele tasemele meie ekspert katuse- ja terrassiehitusteenustega. Ehitame koos midagi erakordset.

Avastage erinevust JSM GRUPP OÜ-ga, kus iga nael, plaat ja laud on samm teie unistuste kodu saavutamise suunas. Võtke meiega juba täna ühendust, et alustada teekonda ilusama, funktsionaalsema ja kõrgendatud eluruumi poole.

Kontakt

+372 5388 8445

JSM GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Suurepärane meeskond ja tipptasemel tulemused!

- Mart T.

Nad suutsid mu visiooni tõelisuseks muuta, täpselt nagu ma lootsin!

- Jaan M.

Suurepärane meeskond, kes teab, kuidas tulemusi saavutada.

Millised märgid viitavad, et on tarvis katus ära vahetada?

Kui olete koduomanik või kinnisvaraarendaja, on teie katuse seisukorra mõistmine oluline teie vara ohutuse, mugavuse ja väärtuse säilitamiseks. Katkine katus võib kaasa tuua kulukaid remonte ja olulist kahju teie kodule või hoonele. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et võib-olla on aeg kaaluda uue katuse paigaldamist. Teie katuse vanus Erinevatel katusematerjalidel on erinev eluiga. Näiteks asfaltkatusekivid kestavad tavaliselt 20 kuni 30 aastat, samas kui metallkatuste eluiga võib olla 40 kuni 70 aastat. Teie katuse vanuse ja materjali tundmine aitab teil hinnata, millal on aeg

Dropdown

kõik artiklid

Kas suurendab terrassi olemasolu kinnisvara väärtust?

Kujutage ette, et astute oma tagaõuele ja teid tervitab kaunilt kujundatud terrass, mis kutsub lõõgastuma ja meelt lahutama. Kohandatud terrass on rohkem kui li
ssb.ee
Kujutage ette, et astute oma tagaõuele ja teid tervitab kaunilt kujundatud terrass, mis kutsub lõõgastuma ja meelt lahutama. Kohandatud terrass on rohkem kui lihtsalt lisa teie kodule; see on teie välistingimustes elamise ruumi muundamine, mis võimaldab sujuvat üleminekut siseruumidest suure õueala juurde. See on koht, kus luuakse mälestusi, jagatakse eineid ja leitakse rahu. Kohandatud terrassi lisamine oma kinnisvarale mitte ainult ei paranda teie elustiili, pakkudes mitmekülgset ruumi vaba aja veetmiseks ja sotsiaalseteks koosviibimisteks, vaid suurendab ka teie kodu väärtust. Hästi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.