Rohkema info nägemiseks:

MATULEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vee-, kanalisatsiooni, ventilatsiooni ning küttesüsteemide ehitus ja hooldus. Biopuhastite ja vesiõhk soojuspumpade paigaldus. Torutööd Saaremaal ja Soomes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit, kes aitaks teil tagada teie kodus või ettevõttes sujuvad veesüsteemid, tõhusad kütte- ja ventilatsioonilahendused ning keskkonnasõbralikud biopuhastid? Tutvustame teile meie ettevõtet - MATULEN OÜ. Oleme pühendunud klientide vajaduste rahuldamisele ja pakume laia valikut ehitus- ja hooldusteenuseid, mis tagavad mugava ja tõrgeteta töökeskkonna.

Üks meie peamistest tegevusvaldkondadest on vee- ja kanalisatsioonisüsteemide ehitus ja hooldus. Meie kogenud meeskond tagab, et teie veesüsteemid toimiksid tõrgeteta, paigaldades ja hooldades torustikke, veepehmendajaid ja filtreid. Lisaks teostame sanitaartehnika paigaldust ja remonti ning tegeleme kanalisatsioonitöödega.

Soovite kodu või ettevõtte jaoks tõhusat ja energiasäästlikku kütte- ja ventilatsioonisüsteemi? MATULEN on teie usaldusväärne partner. Me pakume maakütte soojuspumpade paigaldust, küttetorustiku ehitust, ventilatsiooni ehitust ja soojustamist ning vesipõrandakütte ja soojustussõlmede ehitust. Lisaks teostame keskküttesüsteemide ja soojustrasside ehitust, tagades optimaalse sisekliima.

Meie keskkond on hindamatu vara ja selle säilitamine on meie prioriteet. MATULEN pakub biopuhastite paigaldust, mis aitavad reovee puhastamisel keskkonda säästa. Lisaks oleme spetsialiseerunud vesiõhk soojuspumpade paigaldusele, mis on energiasäästlik alternatiiv traditsioonilistele küttesüsteemidele.

MATULEN on teie usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid ehitus- ja hooldusteenuseid vee- ja kanalisatsioonisüsteemidele, kütte- ja ventilatsioonisüsteemidele ning keskkonnasõbralikele lahendustele. Meie eesmärk on tagada teie kodus või ettevõttes mugav ja tõrgeteta töökeskkond.

Võtke meiega ühendust ja leiame teie vajadustele parima lahenduse. 

kontakt

MATULEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan S.

Küttesüsteemi paigaldus sujus hästi, aitäh!

- Liina H.

Väga rahuliku keskkütte ehitusega, soovitan!

- Marko M.

Klienditeenindus oli suurepärane, suutsid kõik probleemid kiirelt lahendada.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MATULEN OÜ tegevusaruanne 2022

Matulen OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on santehnilised tööd. See hõlmab erinevaid teenuseid, alates torustike paigaldamisest ja remondist kuni vee- ja kanalisatsioonisüsteemide hoolduseni. Ettevõte on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja maine. Ettevõtte juhtimine on keskendunud ja tõhus, koosnedes ühest liikmest. See struktuur võimaldab kiiret otsustusprotsessi ja paindlikkust, mis on olulised tegurid dünaamilises ja konkurentsivõimelises sektoris nagu santehnilised tööd. Huvitav on märkida, et 2022. aastal ei makstud

Dropdown

kõik artiklid

Maakütte soojuspumpade paigaldus

Maakütte soojuspump on keskkonnasõbralik ja võimekas. Pakume soojuspumpa koos paigaldusega Saaremaal. Õhksoojuspumba paigaldamine ise võib tuua kaasa palju risk
ssb.ee
Maakütte soojuspump on keskkonnasõbralik ja võimekas. Pakume soojuspumpa koos paigaldusega Saaremaal. Õhksoojuspumba paigaldamine ise võib tuua kaasa palju riske, seega soovitame jätta see töö spetsialistidele. Leidke endale sobiv lahendus kogenud spetsialisti abil! võta ühendust

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.